- Konu Sahibi emmagoldman
-
hayırlı vede ugurlu olsun tatlım ındırımlerı takıp et anneler gunu yılbası sevgılıler vs vs ındırımlı alırsın englıshome senın tarzına gore bırsuru sey var
Benim de çeyizim soft renklerden oluşuyor genelde birbirini tamamlayan renkleri seçmeye çalışıyorum. Özellikle pembe, mavi, mint ve çiçek ağırlıklı, ayrıca bir vintage, provensal, country severiM. Kendini çok kasmamanı tavsiye ederim. Mesela seramik tencereyi monetadan aldım, en iyisi diye, rengi kırmızımsı başka alternatif rengi yoktu, yani almaktan vazgeçemezdim.
Esse' den sarı kızartma ternceresi aldım, onun da pembesi ya da mavisi yok diye vazgeçemezdim. Bazen görüyorum internette mavi, pembe sırf renk uygun olacak diye sağlıksız, kullanışsız birşeyi de almak mantıklı gelimiyor açıkçası, o yüzden kendini çok kasmamanı tavsiye ederim. Ha bir de yavaş yavaş almanı öneririm, yani birden 3-4 tane nevresim alma bence, asıl küçük şeyler (nevresim, fincan, günlük yemek takımı, bardak) sürekli değişiyor.
Sagolun torumunuz icin sizin topiginiz varsa sizi takip edeyim..bana sanki celik tencere ev aletleri vs en son is gibi geliyor nedense ya:) yani ufak ayrinti seyleri begendigim an aliyorum belki bidaha begenemem diye.nevresimde englishhome dan alip cikicam galiba yani onun konsepti zevkime uygun.en azindan fincan canak comlek disinda elime bisey gelsinn sevke geleyim diye ondan baslayacagim.evet aslinda cokta titizlenmemem lazim renk konusunda cok sagolun:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O kısım sıkıcı doğru ben ilk önce işe yemek takımı ve günlük porselen takımlarını alarak başlamıştım, 1 tane de nevresim :) Gözüm yeni çıkan bişeyde kalmasın diye yavaş yavaş gittim, pike de aldım, sonra başka nevresimler de.
Bende 3 karaca, 3 englısh home var daha da zor alırım zaten en sonuncu nevresim için çok bekledim, hep uzun zamandır gördüğüm modellerdi, ihtiyacım da yoktu elimde var çünkü, dedim ki; aşık olup işte buu diyeceğim bişey çıkarsa alacağım diye, düne kısmetmiş ki aldım :)
Yani demek istediğim; al tabiki, zaten birikim yapabilen biri değilsen mutlaka başla, ben geçen sene Mart ayında başladım, evlenmemize 2 sene gibi bir süre vardı, şimdi daha en az 6 ay var. Ama pişman mıyım? Asla, çünkü daha bir sürü eksik, ihtiyaç var. Şimdi başlasam her beğendiğimi alamayabilirdim yani beğenmediğim şeyleri almak zorunda kalabilirdim. 3 nevresim, 4 pike gibi başlama, zamana yay ki, yeni çıkan modellerdende almış olursun.
Sizin topigede yazdim ben cok begenmistim sizin ceyizinizi ama siz oldugunuzu bilmiyordum:) tabi nicklere dikkat etmedigimden bu konuda idolumsunuz yani butun tavsiyelere harfiyen uyacagim
canım hosgeldin öncelikle. yorumları okuyamadım ama kendimce fikirlerimi syleyeyim. bence cok ıvır zıvır alma al da yani paranı çok harcıcak kadar değil mesela aylık 100 tl de onlarla al. bunun yanında yemek takımı ckb takımı alabilirsın bence. ben her seye sona kalsın yenileri cıkar mantıgındaydım artık her sey için gecerli oldugunu düşünmüyorum canım. mesela misafir yemek takımımı aldım. günlük kullanacaklarım senin gibi sonra alırım diye bekletiyorum bu sekilde planla. yani alıyorken bi yandan da hallolsun bi takım önemli eksiklerin. bu arada ben de nişanli yada sözlü değilim 2015 te nişan ve düğün yakın aralıklarla olsun istiyoruz inşAllah. eylülde basladım ben de almaya. nevresimlerimi aldım mesela yavas yavas. tek kişilikleri almadım sonra alırım yada kv m alır diyeböyle düşün bi yandan da önemli alıcaklarına basla her seyi sona birakma bnce. cok mu yazdım her konuda bilgim dahilinde nacizane fikir verebilirim canım. senin fikirlerini de bekliyorum. bu da benim topiğim :http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=656717
mrb cnm öncelikle hoş geldin. sanırım sendede country hastalığı var :) ben bu siteyle tanışmamla beraber dahada artmıştı country ve vintage tutkunlugum hep bi fransız tarzı olsun isterdim. çook fazla yaptım diyemicem ama elimden geldi kadar country ürünlerinden aldım ala bilidm kadar. ben çeyizime geç başladım cnm flört aşaması bende 6 ay sürdü 1.5 yılda nişanlı kaldım yani 2 yıl 2 yıl içinde bir sürü çeyiz yapar ve istedim gibi ala biliridm herşeyden ama böyle bir imkanım olmadıannemlerin ev krediisne yardım ettim sonrada kendime birikim yaptım. birikimime hiç karışmadan. başladım çeyize diye bilirim 7 ay içinde hizlı bir şekilde maaşlarımı alarak her sonu çarşı pazar avm yapardım inan 7 ay içinde bir çook şey aldım ama sanki hiç birşey almamışım gibi geliyor bana ve hala gördüklerim almak istediklerim ama alamadım çook şey var inanki. annem tencere setelrimi kaşık setlerimi vs hepsini önceden almasına ragman yetiştiremiyorum sürekli gönlüm kayıyor her gördüme 5 nevresim takımım var cnm english homeden nevresim almadım ama english home nin kumaşlarını kullandı bir nevresim dünyası keş fettim ve uygun bir şekilde çiçekli vintage tarzı nevresim diktirdim diye bilirm daha uyguna geldi ve daha güzel diye bilirm ondan ve istedim gibi 4 yastıkla kullanacagım için ona uygun 4 yastık yaptırdım ne zaman o kumaşcının önünden geçsem içeriye saldırmamak için kendimi tutup yürüyorum girme düğüne 1 ay kaldı sorna yapartırırsın diyorum benden sana tavsiye english homenin nevresim kumaşlarının fotolarını çek çarşı pazar avm kumaşcıları dolaş o kumaşlardan satan bir çok yer bula bilirisn ve kendi istedin gibi 4 yastıkla takım yapa bilirsin daha uygun ve daha güzel kumaşlar % 100 pamuk hemde. ev eşyalarımdan fazla country yapamadım o kadar ama yatak odam baştan aşagı country mobilya yapılıyor ama arkadaşlarında dedigibi ne kadar erken başlarsan almaya o kadar iyi abartmadan bir tane bir tane al zaman yaklaştıkca ilerledikce 2. olur 3. gelir 4. alırsınn hepsini birden alma sakın inşallah herşey gönlünce olur
Bu arada herşeyi avm' de ya da züccaciyeler de bulamayabilirsin. Ben çeyizimin porselen grubunu bernardo, tekstil grubunu englısh home ve karaca ağırlıklı yaptım. Ayrıca; Evmanya, Altıncıcadde, Perabulvarı gibi sitelere güzel şeyler geliyor country ve vintage tarzı, bu siteleri takip etmeni öneririm eğer internet alışverişinden bir çekincen yoksa.
Ayy hayirli olsun oncelikle size..kumas alip runner falan diktirmeyi dusunuyorsum nevresim dikiyorlarsa onuda diktiririm valla cok sagolun.aklomda tutacagim bunu
Cok tesekkurler ayni bizde oyle 2015nisan dugun 4ay arayla yapacagiz.sizin topigide sik sik inceleyecegim guzel seyler almissiniz bir suru masallah.darisi basimiza :) evet dediginiz gibi buyuk parcalardan almaya baslamam lazim sanirim artik.siz baya halletmissiniz ne guzel insallah bende aldikca eklerim resimlerini:)
dikiliyor cnm ama fransız tarzı kumaşlar bulrusam daha güzel oluyor bak san abenim diktiridm kumaşı göstereyimm 1. sınıf fransız kumaş örneği %100 pamuk hatta... bende runner felan diktireceğim almayı düşünmüyorumm ama diktirmek daha uygun
Eki Görüntüle 1108687
cnımm çok güzelmiş kumas ne kadara mal oldu kumas+ dikim ? ben hiç rastgelmedim bu tarza kumascıların ordan gecerken falan
saol cnm tşkr ederim :) çarşıda gezmeidk yer bırakamdım belki güzel güllü şeker tadında bir kumaş buluurm diye girmeidm kumaşcı kalmadı. son dakikada gördüm bende daldım hemen içeri bu kumaşcıkları görünce dayanamadım hemen fiyat çıkarmasını söyleidm cnm :) toplmı 85 tl mal oldu bana 1 nevresim 1 çarşaf şeker pembesi çarşafı tabi 1 çiftde şeker pembesi çarşaf yastıgı kılıfı. 1 çiftde nevresimin kendi kumaşından yastık kılıfı cnm yani 4 yastık kılıfı+1 çarşaf+bir nevresim yüzü hepsi toplamı =85 tl cnm huyum kurusun pazarlık yapmayı hiç beceremem 85 verdim çıktım belki yapardı indiirm. ama 2. yaptırısam yapacam pazarlık bu sefer
saol cnm tşkr ederim :) çarşıda gezmeidk yer bırakamdım belki güzel güllü şeker tadında bir kumaş buluurm diye girmeidm kumaşcı kalmadı. son dakikada gördüm bende daldım hemen içeri bu kumaşcıkları görünce dayanamadım hemen fiyat çıkarmasını söyleidm cnm :) toplmı 85 tl mal oldu bana 1 nevresim 1 çarşaf şeker pembesi çarşafı tabi 1 çiftde şeker pembesi çarşaf yastıgı kılıfı. 1 çiftde nevresimin kendi kumaşından yastık kılıfı cnm yani 4 yastık kılıfı+1 çarşaf+bir nevresim yüzü hepsi toplamı =85 tl cnm huyum kurusun pazarlık yapmayı hiç beceremem 85 verdim çıktım belki yapardı indiirm. ama 2. yaptırısam yapacam pazarlık bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?