Yeni Başlangıçlar

Merhabalar :KK200: Konuma hoşgeldin. Bugün seninle yeni bir başlangıç yapalım mı? Hayatımızdan tüm olumsuzlukları silelim mesela, tüm kederleri, tüm üzüntüleri. Kafaya takmamayı öğrenelim birlikte.

Nasıl olacak diyorsun, olacak yeter ki iste. Daha pozitif, daha sağlıklı, özgüvenli bir yaşam için benimle birlikte var mısınız?

İnsanlara yardımcı olmak istiyorum. Özgüven sorunu, depresyon ve özellikle boşanmış annelere, şiddet gören hemcinslerime yardımcı olup online olsada destek sağlamak istiyorum. Buraya herhangi bir psikolojik sorunu ya da derdi olan varsa yazabilir, seve seve yardım ederim. Burada bazen psikolojiyle ilgili bazen kişisel gelişim ile ilgili yazılar yazmak istiyorum. Bir uzman klinik psikoloğum bu arada, isterseniz aşağıya yorum bırakın. Birlikte konuşalım.

Mutlu günleriniz olsun :KK200:
süpersiniz, çok faydalı ve önemli ve benim de ilgi alanım olan bir konu açmışsınız. yüreğinize emeğinize sağlık

Merhaba ben üniversiteye geçip yeni bir hayat kurmak, geçmişi unutmak istiyorum. Geçmişi nasıl unutabilirim?
Merhabalar konuma hoşgeldin. Öncelikle özgüven vs. Bu konudaki yorumların hepsini okumanı öneririm. Çünkü senin gibi bircok arkadas yazdilar ve yararli olacagini dusunuyorum. Konunu okumustum ailen panik ataginla dalga gecmis vs. Panik atakla ilgili daha yeni bitirdigim bir kitap var pembe fili dusunme bunu okuyabilirsin. Kitap okumayi severim demissin ne mutlu guzelim sana :) Suanda sana tek onerecegim sey dersini calisman ve iyi bir universiteye gitmendir. Cunku ne kadar yuksek puanli uniye gidersen o kadar duzgun ve kaliteli insanla karsilasma olanagin fazlalasir. Simdilik kendini insanlardan soyutlayip ozellikle ailenin soylediklerine kulagini tikayip ders yapmalisin.

Merhaba ben üniversiteye geçip yeni bir hayat kurmak, geçmişi unutmak istiyorum. Geçmişi nasıl unutabilirim?
Kucuk prens kitabini okudun mu bilmiyorum ama bir soz vardi
"Kelebeklerle tanismak istiyorsak birkac tirtila katlanmamiz gerekir" aynen bunu yapacaksin guzelim. Dersleri mutlu gunler icin bir basamak gor :) istersen verimli ders calismayla ilgilide konusabiliriz

Kucuk prens kitabini okudun mu bilmiyorum ama bir soz vardi
"Kelebeklerle tanismak istiyorsak birkac tirtila katlanmamiz gerekir" aynen bunu yapacaksin guzelim. Dersleri mutlu gunler icin bir basamak gor :) istersen verimli ders calismayla ilgilide konusabiliriz

Matematik için tavsiye verebilir misiniz? :)

Bir yazar var adini unuttum ama ona soru soruyorlar gecmise takili bir insan miydiniz peki ya bunu nasil yendiniz?
Cevabi su oluyor. Ben gecmiste bir zamanlar cok guzel anilar yasadim sonrasinda isler kotulesti ve ben gecmise takili kaldim ama daha sonra anladim ki gecmisteki guzel anilarimdan daha guzel anilari gelecekte de yasayabilirim ve bunun icin cabaladim suan eskisindende guzel bir yerdeyim diyor

Matematik için tavsiye verebilir misiniz? :)
Once konunun bir youtubeden videosunu izle daha sonra ozetini cikart ve ozeti birkac kez oku. Sonrasinda sorulari cozumlu olan bie kitap al bazi kitaplarin cozumlerini internetten izleyebiliyorsun. Ya da internetten atiyorum konunuz rasyonel sayilardir 12. Sinif rasyonel sayilar soru cozum izle yazip izleyebilirsin. Boylece soru cozum tarzlarini gormus olacaksin. Sonrasinda once kolaydan baslayarak zora dogru kaynaklardan soru cozeceksin. Yapamadigin sorularida mutlaka hocalarindan ogreneceksin

Merhabalar.
Ben yakın zamanda depresyon gecirdim.Pskiuatrik tedavi goruyorum.
Benim sorum ise şu:Sevilmediğimi dusunuyirum.Toplumdan dışlanıyor musum gibi geliyir.Kalabaliklar içinde yalnızim.Mesela bir şey anlatmak istiyorum kimse dinlemiyormuş gibi geliyor ya da sözüm kesiliyor. Arkadaş sandığım kişiler tarafından çabuk satışa getiriliyirum.Adeta kullaniliyorum.bu insanları ben mi cekiyorum bilmiyorum .Bu yüzden özgüvenim azaliyor.Yalniz yaşıyorum. Bu aralar çok da tembelim.cok şükür depresif ruh halim azaldı ama bu durum beni düşündürüyor . gerçekten insanlar beni sevmiyor.ya da bana öyle geliyor.ya da sıkıcı biriyim.Mesela beni bir iki defa girmiş hakkımda hiç bir fikri olmayan birisi bana düşmanmışım gibi davraniyordu.Ve böyle davranan insanlar herkese karşı çok iyiler..

merhabalar çok tşkler böyle konu açtığınız için benim de anksiyetem var ve ilaç alıyorum bazen iyi bazen kötü hissediyorum mutsuzluk çöküyor içim daralıyor ve halsizleşiyorum böyle olunca..ilaç almama rağmen terapi alın diyorlar ama devlet hastaneleri çok ilgilenmiyorlar malesef.özellerde bir ton para maddi yetersizlik işte..ilaçaları bırakmak istiyorum ama yapamıyorum anksiyeteye dair paylaşımlarınız olsun lütfen

X