Banyo Dekorasyonu yeni banyom...

çok güzel olmuş güle güle kullanın.ben bişey sormak istiyorum.duşakabin camların temperli cammı yoksa mika gibi olandanmı canım.bende banyomu yaptırıyorum duvarlar kırıldı siyah beyaz fayanslar olcak.herşeyi çok hevesle aldık.senelerdir eski püskü kırık dökük banyoyu kullandık artık zamanı geldi dedik.küvet de bir compact sistem aldık masajlı falan.bugün geldi bende internetten araştırdım meraktan.ve aklım çok karıştı.temperli cam patlıyabiliyomuş.yaralananlar olmuş.ya çocuklar falan içindeyken patlarsa.eşimde çok hevesli aldı.ama korkuyorum şimdi.gerçekten güvenlimi sizinki nasıl temperli camsa kullanımı nasıl canım.of ya bütün hevesim korkuya dönüştü.böyle compact sistem kullanan arkadaşlar varsa bana bişey söylesin
nolur?

cnm çok güzel olmuş banyon. yerleri çok güzel değerlendirmişsin. inşallah bende fotoları koyarsam bi fikir alırım sizden.

banyonu güle güle kullan siyah yer fayansindan memnunmusun karanlik gösteriyormu .cevap verirsen sevinirim

bende banyomda siyah beyaz ve kırmızı kullandım ama sen çok tehlikeli yerlerde siyahı kullanmışsın yerler ve duşun içi suyun en bol kullanıldığı yerler temzliği seni çok uğraştırıcak malum sularımız da kireçli ama genel görünüş olarak gerçekten güzel olmuş güle güle oturun inşallah

canım bende kaynanam ın evinde oturuyorum .valla yaptıracam dedim tüm evi kırdım silbaştan yaptırdım kapıları bile değiştirdim .istiyosan yaptır bence

her sey çok güzel de çöp kovasını yere koymalısın tuvalet kağıdı için wc nin yanına ..çamaşır makinesinin üstüne bir sepetle küçük havlulardan dekor için koyabilirsin..

çok güzelmiş banyon cnm ama ben çamaşır makinesinin üstündeki örtüden yada örtülerden ben hoşlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…