Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

canım olur ama fiyatı düşük tuttum 1 kere giydim iş yerinde denemek için o da 1 saat giyilmedi yani toplamda burda 25 e satıyorum ama takas olursa değerinde bişey olmalı çünkü hiç giyilmedi gibi bişey ayakkabı.ben sayfana bakayım haber veririm sana.

tamam sen bi bak sayfalarıma haberleşirz yine :KK34: ona uygun aynı renk çanta da bulmam lazım :KK31:

canım ben siyah mont arıyorum aslında çanta ve ayakkabıda olur hangileri satıldı hangileri duruyor sende bilmiyorum ki

ayakkabı 3 tane var elimde çanta yok hiç. siyah montta kaşe var elimde sıfır 2 tane. açtıgım konuların son sayfalarına bak oralarda görürsün tek bi sayfada hepsi zaten

kızlar dhasel arkadaşımdan aldığım onun 1 kez giydiği elbiseyi bana çok büyük geldiği için satıyorum.25 tl fiyatı bugün geldi elbise bana ve sadece 1 kez giyilmiş yepyeni harika bir duruşu var elbisenin kumaşı çok güzel gerçekten.

kızlar dhasel arkadaşımdan aldığım onun 1 kez giydiği elbiseyi bana çok büyük geldiği için satıyorum.25 tl fiyatı bugün geldi elbise bana ve sadece 1 kez giyilmiş yepyeni harika bir duruşu var elbisenin kumaşı çok güzel gerçekten.

bu elbiseyi kaçırmayın hanımlar..değerinde bir ürünle takasta yapılır.

benm için bu ara biraz kurcala canm ya

kurcaladım son zamanlarda da benim kullandıklarım var bak uzun kollu bi gömleğim var hiç kullanmadım.

canım bak bi kaç tane ekledim sana olabilcekleri tekrar bak istersen

Eklentiler

• $Resim 024.jpg
    $Resim 024.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 048.jpg
    $Resim 048.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $gömlek1.jpg
    $gömlek1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 258.jpg
    $Resim 258.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 83
  • $Resim 059.jpg
    $Resim 059.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 042.jpg
    $Resim 042.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $4.jpg
    $4.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $Resim 018.jpg
    $Resim 018.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $Resim 197.jpg
    $Resim 197.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 46
canım sen bak konuşurz yine.
canm baktım tekrardan bıkmadan usanmadan :KK1: veeeee karar verdim puanlı elbise 25 demişsin yeşil 12 ikisi 37 yapıyo bide sırt dekolteli olan oda 10tl demiştin ama ilk indirimde 5 yazıyo oyüzden 5 olsun hemşerine olduuu 42tl sen benden 15 beyaz terlik 8tl gömlek yaptı 23 ben bide sana süper bi gecelik ekliim olsun süper mini parlak emin ol hayran kalıcan kendine :KK34: onun haricinde çeyizlik hediye eklicem ok dersen anlaşalım

canm baktım tekrardan bıkmadan usanmadan :KK1: veeeee karar verdim puanlı elbise 25 demişsin yeşil 12 ikisi 37 yapıyo bide sırt dekolteli olan oda 10tl demiştin ama ilk indirimde 5 yazıyo oyüzden 5 olsun hemşerine olduuu 42tl sen benden 15 beyaz terlik 8tl gömlek yaptı 23 ben bide sana süper bi gecelik ekliim olsun süper mini parlak emin ol hayran kalıcan kendine :KK34: onun haricinde çeyizlik hediye eklicem ok dersen anlaşalım

canım ekleyeceğin gecelik ne renk?bi de var mı burda fotosu

Son düzenleme:
X