- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.536
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Kizim cok sorunluydu dedigin gibi belki dahada beterdik 15.gunden sonra basladi esimle nobetlese bakardik aileden uzaktayiz geceden cikar esim isten gelir o bakar ben uyurdum oglene dogru ben uyaninca o bakar sirayla hallettik cok zor gunlerdi ben 40 kiloya dustum yeme duzenj yok sutum kesild inanirmisn saclarimda birsuru beyaz ciktii 4.aya kadar bu boyle surdu azaldi biraz 6.aydan sonra tamamen bitti 9.aydada kusmamiz kesildi bu kusma aayri bi konu 9 ay surdi bizde giydir mamayi yesin aninda cikarirUykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Çok küçük ama yaBenimki çok aglardi gaz mıydı sebebi bilmiyorum belki. Ama sabah altıya kadar başında durdugumuzu bilirim. Emzirme, ameliyat ağrıları falan bitirmişti. Bir gün farkettik ki kucakta uyumayı seviyor. Yanımda uyutunca daha rahat uyumustu. Dana hala yanımda uyuyor o ayrı sorun neyse. Bir de yanınızda uyutmayi deneyin.
Benim uykum çok hafiftir. Deli de yatmam. Bir de çaresizlik en yapmam dediğiniz şeyi yaptırıyor. Hiç yanımda uyutacagimi sanmazdim. En son çare olarak yatırın diyeyim o zaman.Çok küçük ama ya
Korkarım ben
Anne zaten yorgun bebek ezilir falan Allah korusun
Çok küçük ama ya
Korkarım ben
Anne zaten yorgun bebek ezilir falan Allah korusun
Uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?