yeni almalımıyım

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar yeni evime kısmetse taşınacağım bayramdan sonra ,
yatak odası dolabımı götürüp bir baza alacaktık yatağıyla beraber ,
dolabım maun kapaklı kenarları krem rengi krem bir deri başlıklı baza alsam olacak gibi,
ama yatağımı anneme vereceğim onun yatak odasına ihtiyacı var dolabı falan hep eski
ben de beyaz yatak odası istiyorum
şimdi ben yeni yatak odası alsam kendime bu takımım da anneme versem diyorum
ama bir yandan israfa mı kaçarım diye düşünüyorum sonuçta atmayacağım ama çok kararsızım yatak baza bin lira tutsa takım ve yatak alınca en az 2.5 lira gider
ev kredisi eşyalar perde halı derken epey taksitde olacak ama bazayı alırsam br daha yatak odamıda değiştiremiyeceğimi de biliyorum
ama karasızım siz bana fikir verir misiniz

kızlar yeni evime kısmetse taşınacağım bayramdan sonra ,
yatak odası dolabımı götürüp bir baza alacaktık yatağıyla beraber ,
dolabım maun kapaklı kenarları krem rengi krem bir deri başlıklı baza alsam olacak gibi,
ama yatağımı anneme vereceğim onun yatak odasına ihtiyacı var dolabı falan hep eski
ben de beyaz yatak odası istiyorum
şimdi ben yeni yatak odası alsam kendime bu takımım da anneme versem diyorum
ama bir yandan israfa mı kaçarım diye düşünüyorum sonuçta atmayacağım ama çok kararsızım yatak baza bin lira tutsa takım ve yatak alınca en az 2.5 lira gider
ev kredisi eşyalar perde halı derken epey taksitde olacak ama bazayı alırsam br daha yatak odamıda değiştiremiyeceğimi de biliyorum
ama karasızım siz bana fikir verir misiniz

Butcene gore karar vermelisin. insan herseye heves ediyor. Ama guzelin sonu yok...
Bir kac sene boyle idare edin, sonra dolabini annene verirsin bana sorarsan..

EĞER yatak alınca yatak oda takımı hayal olur diyosan o zaman sıkışıp ödüyceksin..Ama hazırlar çok para bence bir imalatçıya yaptır bir gardrop iki komodin yaptırırsın bi baza bi yatak bitti...ayrıca annene verecekmişsin neden israf olsun ki..

Back
X