- 27 Ağustos 2014
- 861
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Yüklü olması gerekiyor, yani bende yüklüydü.arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
Lisanslı alın lisanslı, korsana hayır.arkadaşlar bugün casper nirvana i5 windows 8 aldım ama office programı deneme sürümü olarak kullanabiliyor sanırım tamsürümünün ücretsiz yüklü olması gerekmiyor mu??
yok ya casper iyidir benim önceki laptopum da casperdı windows 7 ydi .. eskisini babama verdim yeni aldık işte bana :) hiçbir sorunum olmadı gayet hızlıydı fiyatıda uygundu 3 yıl kullandım hala da evde kullanıyoruzAyrıca dipnot geçmek istiyorum Casper'a para vermek paranı çöpe atmak demek..İnan o kadar dandik ki her ay bize 15 tane bozulan geliyor..
Kimseye tavsiye etmiyoruz servisi olarak söylüyorum bunları.
lisanslı hangi marka oluyorki?Lisanslı alın lisanslı, korsana hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?