Yeni Akit hiç vakit kaybetmedi: Zeki Alasya mason muydu?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.diken.com.tr/yeni-akit-hic-vakit-kaybetmedi-zeki-alasya-mason-muydu/

Provokatif yayınlarıyla dikkat çeken hükümete yakın Yeni Akit gazetesi, ayrımcı dilini son olarak bu sabah hayatını kaybeden Türkiye tiyatro ve sinemasının önemli oyuncularından Zeki Alasya için kullandı.

Alasya’nın ölümünün hemen ardından “Zeki Alasya mason muydu?” başlığıyla Alasya’nın 2010 yılında Star gazetesinden Murat Menteş’e verdiği söyleşiden bir kesit paylaşan Yeni Akit, sosyal medyada tepki çekti.

Akit’in bu haberi paylaştığı tweet’ine hakaret ve küfür yağdı.

Söz konusu söyleşide, Zeki Alasya, Menteş’in “Masonlukla bir ilginiz var mı sorusuna?” sorusuna, açıklıkla “Ben Masonum”diyerek yanıt vermişti.

Ne kadar iğrenç bir zihniyetleri var ya. Tiksiniyorum bu insanlardan. Kusmuk gibiler.

Kemal sunal da masondu. Birlik olup filmler çevirip ülkeyi bölmeyi amaçlamışlardo. Filmlerdeki sembollere üçgenlere falan dikkat. Ayrıca gençlerin bilinçaltına sex temasını işliyolardı. Hahay komikler.

Başımız sağolsun. Bu kafayla zeki ustalar gelmez daha..

Bak ben hep soyluyorum, bu zihniyet hakaret ve kufurden besleniyor, bu yasima geldim, bunlar kadar kufur hakaret duyma delisi gormedim ben... Sanki sirf bunun icin, bu pis laflari duymak icin yazip ciziyorlar. Twitter'a baktim sayfa bastan asagi kufur hakaret dolmus, umurlarinda oldugunu da hiiic sanmiyorum, cunki bu turun diger orneklerinden biliyorum.. Yuuhhh! diyorum.. Yuuh!

adam ölür ölmez saçma sapan çıkardıkları haberlere bak

zihniyete bak utanmazlar

Bu gazete nin bir haberi vardı paralel medya bu kadina tv lerinde iş verdi diye bu kadin dedikleri songül karlı bu arada haberin iceriginde okudugumda da songul karli edepsizlikle suclaniyor ve kanalturk bu kadinaiiş verdi diyordu

Birde müslümanız derler.
Farzedelim mason ne olmuş insan değil mi?
Bayılıyorum ya şunların tavırlarına elin ecnebisi dedikleri adamların tv sini ilaçlarını elektroniğini kullanırlar ama saygı duymazlar.

Onu birak, Israil tohumundan baska tohum kullanmayi yasaklamislar, kendi tohumlarimizi kullanmak yasak, herkese gavur tohumundan uretme meyve sebze yediriyorlar, yandas gazetenin yaptigina bak.. Cok samimiler canim cook..

bizim dinimizde ölenin arkasından konuşmak dedikodu yapmak varmıdır?

bunlarla aynı dine inanmıyoruz o kesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…