• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengeme sinir oldum

Bugün sinirlerim üstümde nerden anlatmaya başlasam bilmiyorum.
Daha önce burada konu açmıştım annem 5 günlük serum tedavisi gördü ama bünyesi kaldıramadıgı için baya agır geçirdi,kolları falan şişti yattı sürekli.Ben de yalnız kalmasın diye iki gün gittim ama geri kalan üç gün gidemedim.
Yengem bir gün bile uğramamış,komşular uğradı yemek getirdiler ama sözde akrabamız uğramamış.Annem de sitem etmiş görüşünce zeytinyağı gibi üste çıkmış ben senin şuyuna geldim buyuna geldim bilmemne zamanında hastayken şunu yaptım diye.Neymiş çok hastaymış o da,ama daha dün güne gitti.Ağlattı annemi.Arayıp bir şeyler söylemek istiyorum en ağırıma giden şeyse teyzem balıkesirde oturuyor kendisi iki sokal ötedeyken anneme 'neden ablan gelmedi' demesi.Ne desem ben bu kadına içim soğusun istiyorum.
Eskiye dayanan bir kirginlik var sanki belki onunda kendince isleri vardi bilemeyiz sana haksizsin demiyorum ama kimseyi zorlayamazsin ararsan haksiz duruma dusersin herkes yerinde sagolsun diyeceksin konuyu kapatcan

annene gecmis olsun

Eskiye dayanan bir kirginlik var sanki belki onunda kendince isleri vardi bilemeyiz sana haksizsin demiyorum ama kimseyi zorlayamazsin ararsan haksiz duruma dusersin herkes yerinde sagolsun diyeceksin konuyu kapatcan

annene gecmis olsun

Öyle olacak zaten konuşmam bundan sonra.

Neden bu kadar kızdın anlamadım.Hem yapması gereken bir şeyi yapmadi hem de annemi ezdi,ben de korumak istiyorum
Neden yapması gerekiyormuş ki anlayamadım. Siz neden gittiniz onun her işine gitmeseydiniz. Kadın gelip eltisine bakmak zorunda mı ? Kaynanaya bile mecbur hissetmezken mesela , eltisine bakmak zorundaymış size göre.

Hangi elti hastalıkta birbirine bakmış?hangi elti kardes gibi olmuş gecinmis?ben hiç duymadım valla.annemin eltiside çok ezerdi annemi.ama annem de sessizdi yapı olarak.benimkide öyleydi. (Artık bi eltim yok.)onlarin ilişkisi bu.ayrica asla ve asla bir sorumlulugu yok yengenizin. Çok abartmissiniz. Sinirlemeye de hakkınız yok.

Bende abinin hanımı sanmıştım ama amca hanımınmış
Aralarında o samimiyet yoktur belki
Çok yakında değiller yani şaşırmadım, gelmek zorunda değil

Hanımlar hepinizi teker teker alıntılayamadim kusura bakmayın hepinize cevap veriyorum.
Annem ve yengem tipik elti değiller,yakınlar ailecek çok görüşürüz.Yengem grip olsa bile tüm aileyi emrinde bekleten,10 gün yatan bir insan.Ben annem onun her şeyinde bulunmuşken onun gelmemesini haklı görmüyorum.Ki ben okul için başka şehirdeyken 2 gün gelebildim,geri kalan 3 gün komşular gitmiş yardım etmiş. Komşularda zorunda değildi ama geldiler değil mi? Sizin akrabalık anlayışınız nasıl bilmiyorum ama benimkinde her şey zorunda olmak değil.

hakli veya haksiz soylenecek bi laf varsa anneniz soylemeli ... ayrica neden gelmedin diye yakininca gelse ne olur Allah askina. hersey usulunce olmali.hem siz veya anneniz o hastayken gerekli muameleyi gosterdiniz mi? yanlis.anlamayin suclamiyorum. sadece sebebini merak ediyorum...

Bugün sinirlerim üstümde nerden anlatmaya başlasam bilmiyorum.
Daha önce burada konu açmıştım annem 5 günlük serum tedavisi gördü ama bünyesi kaldıramadıgı için baya agır geçirdi,kolları falan şişti yattı sürekli.Ben de yalnız kalmasın diye iki gün gittim ama geri kalan üç gün gidemedim.
Yengem bir gün bile uğramamış,komşular uğradı yemek getirdiler ama sözde akrabamız uğramamış.Annem de sitem etmiş görüşünce zeytinyağı gibi üste çıkmış ben senin şuyuna geldim buyuna geldim bilmemne zamanında hastayken şunu yaptım diye.Neymiş çok hastaymış o da,ama daha dün güne gitti.Ağlattı annemi.Arayıp bir şeyler söylemek istiyorum en ağırıma giden şeyse teyzem balıkesirde oturuyor kendisi iki sokal ötedeyken anneme 'neden ablan gelmedi' demesi.Ne desem ben bu kadına içim soğusun istiyorum.

boşver kimseye bir şey deme bugün sizeyse yarın hastalık bu onlara herşeyin karşılığı var...

benim de akrabalardan yana ağzımın yanmışlıgı var çok söylemek istedim aynen senin gibi annem engelledi...sonra onlara hayatımda yokmuş gibi davrandım...

en güzel ceza bu yok say

kendi öz gelini insanın gelmeyebilir de dedigin amcanın esi gelmek zorunda hic degilll sana derdi evli ol olma bırak kaocanı gel ananı bakmaya dese ne dicen
sen gidiceksin ananın yanına isterse isten cıkıcaksın magdem cok üzüldün

boşver kimseye bir şey deme bugün sizeyse yarın hastalık bu onlara herşeyin karşılığı var...

benim de akrabalardan yana ağzımın yanmışlıgı var çok söylemek istedim aynen senin gibi annem engelledi...sonra onlara hayatımda yokmuş gibi davrandım...

en güzel ceza bu yok say
kendi öz gelini insanın gelmeyebilir de dedigin amcanın esi gelmek zorunda hic degilll sana derdi evli ol olma bırak kaocanı gel ananı bakmaya dese ne dicen
sen gidiceksin ananın yanına isterse isten cıkıcaksın magdem cok üzüldün
Üniversitedeyuim imkan el verdiği kadar gittim.

Ben de öyle yapacağım galiba çünkü annem sürekli alttan alıyor sinirlerim bozuldu ezdiriyor kendini.

belki serum çok da önemli bir şey değil diye gelmemiştir. ameliyat değil sonuçta. her serum tedavisi olana gidilseydi...

Back
X