Yengeç mi ? Aslan mı ?

BaBy_LoVe

Seviyo & Seviliyo
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
595
3
Kızlar size bir şey sormak istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..İlerde çocuklarımın burcunu belirlemek istiyorum..
İkiz bekliyorum ve doğum tarihim 22 temmuz ve burçları YENGEÇ olucakmış galiba.okuduğuma göre yengeçler çok alıngan oluyolarmış...
Ben Terazi burcu olarak iki burçla da anlaşıyorum kardeşimde ASLAN burcu mesela.AÇIKÇASI BENİMDE GÖNLÜM ASLAN BURCUNDAN YANAAboshayallersmile

Sizden ricam burayı çok takip eden de var,burçlardan anlayanınız da çok ..
SİZCE MELEK ÇOCUKLARIM ASLAN BURCU MU OLSUN YOKSA YENGEÇ Mİİ??
bir gün için doktorumu ikna ederim.yeterki siz bana hangi burcun daha olumlu,uyumlu,asil ve şanslı yönleri olduğunu söyleyiiin yeter..

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİMa.s.

Bence aslan burcu olsun,bende aslan burcuyum ve çok memnunum. Üniversite bitirdim, yüksek lisans yapıyorum. Ancak bi sorunum var hep benimn dediğim olacak mantığım var biraz. Bunun dışında oturaklı aklı başında bir kişiliğim vardır kendimi övmek gibi olmaza :))

bende terazi burcuyum..
yengeç bebekleride, aslan bebekleride çok tatlıdır.. kızım aslan burcu. çok tatlı, cana yakın, lider ruhlu.

yengeçlerde yaratıcı, sezgileri kuvvetli, tatlı dilli olurlar.. normal doğum yapsaydın aslan burcuna denk gelicekti yanlış anlamadıysam..

bence ikiside olur no problem:) hayırlı doğumlar bu arada..

Çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..Amiin..

Genelde hep Aslan demişsiniz:) sevindim .yukardada belirtmiştim ki gönlüm aslan burcundan yana:)))

Greendreams, sağol canım evet biliyorum liderlik ruhur taşıdıklarını aynı kardeşim.varsın öyle olsunlar ki hep kendilerini düşünsünler benim gibi ezik olmasınlar hep başkaları önemli olmuştur benim için ve hep kaybetmişimdir hayatta bu yüzden..

MAEVES dediğin gibi asılnda herşey kişiliğe bağlı bence.ben çok takmazdım burç yorumlarına ama mademmki böyle iki seçeneğim var ve benim elimde ise onların burçlarını bile güzel olması için elimden geleni yaparım..
YENGEÇLER ÇOK ALINGAN OLUYOLAR AıLEDE VAR ÖYLEE ondan tereddütte kaldım size danıştım.tekrar yazdığınız için teşekürederiiiiim..

yengeç yengeç teyzeside yengeç hem onlarda benim gibi yengeç olsun hem benim dogumgünüm 21temmuzkaydirigubbakcemile3

yengeç yengeç teyzeside yengeç hem onlarda benim gibi yengeç olsun hem benim dogumgünüm 21temmuzkaydirigubbakcemile3

canım beniiiiiiiiiiiiiiimolumunekankayizsmile
yerim seni beeeen..
sende yengeçtin dimmiiiikaydirigubbakcemile3 abuuu gaç ozaman istemeeeem alıngan şeeeey ..demekki burcundan kaynaklanıyoooo iyi oldu öğrendiğimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şaka yapıyorum rabim bilir onu ama mademki bekliycem bakalım süpriz yapmazlarsa ASLAN OLUCAKLAR..
dr.asıl 1 ağustos dedi ama benim heycanlı kocam daha fazla dayanamıycak heran aldırmamı istiyoo zaten günümüzü de doldurduktaa işteee,bende direniyorum :KK1: :KK1:

seni çok seviyorum can dostumŞeniz:1hug::asigim:

bende terazi burcuyum. aslan ve yengeç burçlarınıda iyi biliyorum.
yükselenimde bir yerde yengeç başka bir yerde aslan çıkıyor :sinifsinif:
bende aslan olsun diyorum.
hayırlı doğumlar diliyorum :nazar:

canım beniiiiiiiiiiiiiiimolumunekankayizsmile
yerim seni beeeen..
sende yengeçtin dimmiiiikaydirigubbakcemile3 abuuu gaç ozaman istemeeeem alıngan şeeeey ..demekki burcundan kaynaklanıyoooo iyi oldu öğrendiğimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3şaka yapıyorum rabim bilir onu ama mademki bekliycem bakalım süpriz yapmazlarsa ASLAN OLUCAKLAR..
dr.asıl 1 ağustos dedi ama benim heycanlı kocam daha fazla dayanamıycak heran aldırmamı istiyoo zaten günümüzü de doldurduktaa işteee,bende direniyorum :KK1: :KK1:

seni çok seviyorum can dostumŞeniz:1hug::asigim:

sositososito iviittt cok alınganımmmdırrrsositososito canım kardeşim bende seni cok seviyorum bitanem öpüyorum siziiopuyorumnanaktan

yengeç olsun:)

aslan burcu çok bilmişlik yapıyor be...herşeyi ben biliyorum havasında oluyor ..bilmesedekaydirigubbakcemile

yengeç olsun bende yengeç burcuyum:1rolleyes: aynen burcumun özelligi gibi bende çok alınganım vede sulu gözlü:dilcikar:

arkadaşım ben aslan burcuyum,yükselenım %95 yengeç,saatı bıraz oynrsa aslan oluyor,ama ben ilgiliyim burçlarla,yaş 30 a doğru yengeçın etkisene girdim,sulugöz oldum,alsnın gururlu mağrur havası gitti,ama aslanda yengeçde çok sağlam kişiler,ama gönlüm aslan olmasındna yana,

X