ben mühendisim,aslında el sanatları,resim vs. görsel sanatlar çok ilgimi çeker,ama sosyal bi müh. benimki çevre mühendisiyim,herşey sayılar değil yani,evliyim herşey güzel omalı benim için,komşu gezmelerim yoktur,varsa yoksa evim,eşyalarım,kocam,çocuğum,herşeye yetişmeliyim iyi bi eş,iyi bi anne,iyi bi ev hanımı,kocamı da ihmal etmemeliyim,öpmeliyim ikisini de sarılmalıyım,güzel yemekler yapmalı,yedirmeliyim,hergün öpüp,sarılıp öyle uyumalıyım,arkasını döndü mü dünyam yıkılır,herşeye yetişmeliyim,ev karmakarışık olduğunda işler biriktiğinde yetemeyeceğimi düşünüp,ağladığım çok olmuştur,ama rahatıma da düşkünüm uykuyu çok severim,çalışıyom da,işte bu burçtanmıdır nedir inek olmazlar,duygusal olurlar,sıkıya gelmez,sıkıştım mı gözyaşı dökerim,keşke daha güçlü,mantıklı olsam,insanlara çabuk güvenir,geçmişe çok takılır,hatalarımı unutmaz,kendimizi suçlarım çoğu zaman,kıskancımdır da,biraz da kompleks mi bilmem,birinin evini daha temiz,eşyalarını daha düzenli gördüğümde,eşime dert yanmaya başlarım,şunun evi şöyle böyle,ben yetişemiyorum herşeye,ah keşke çok uyumasam da evim dört dörtlük olsa,yada eve şunu alalım bunu alalım,evimiz güzel olsun,ev,eşya delisiyim işte,eşimle aram azcık bozuk mu oldu,dünya yıkılır başıma sanki,yüzüm gülmez,işlerim yolunda gitmez,ufacık bi alışveriş çok mutlu eder beni,hüzünlü bi sahne de böğüre böğüre ağlamama yeterlidir,keşke daha sert,mantıklı,eli çabuk,hemen yüzü düşmeyen,çok çalışkan biri olsaydım,ama yapcak bişey yok