Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Erkeğinin Duygularını Açmasını Nasıl Sağlarız ?

angelduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
9
1
benim sevgilim yengeç..duyguları konusunda çok çekingen...nasıl açabilirim..4.ayda beraberliğimiz....

yalnızca sevgilisi değil arkadaşı olmayı dene , nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını sor .İyice analiz et onu bakalım ortak noktalar sohbeti sohbette seninkini açar :)

teşekkürler Yasmin...bugün dedi ki seni sevmeye başladım..her an söyleyebilrim...çünkü bu saatten sonra seni kaybetmekten çok korkuyorum...bu yengeçler emin olmadan seni sevyorum bile diyemiyor...ama çok dürüstler....

Öyledirler . Bilirim. Ama aman aman çok kaprisli kıskançtırlar benden söylemesi :KK70: bende var bitane :KK70: Çok da tatlı ama

aaa,benimki hiç kaprisli değil,
çok memnunum ben bir yengeçle evli olmaktan.
çünkü evine çok bağlı oluyorlar,
gözün arkada kalmaz yanii

ilgi gösterip ona bebek gibi davran..gardını düşürdüğünü ona göster, ve bir kaç adım at, sen birazcık hislerinden bahset ,yoğun ilgiyle birlikte dökülecektir....:KK6:

süpersiniz arkadaşlar..aynen öyle olmaya başladı...çok açık sözlü dürüst sadık biri....ve aşırı ilgli...yemeden içmeden yatmana kadar herşeyiyle ilgileniyo....kaprisleri var azcık..sebepsiz mutsuzluk..ama bana diyor ki senle çok mutluyum..senle alaksı yok asık suratın...ben de alıştım onu seviyorum....

Valla bendeki yengeç baya açık :KK53:
Hatta kapatılmaya ihtiyacı var :86:
Biraz kapalı olmasını tercih ederdim aslında :78:

Valla bendeki yengeç baya açık :KK53:
Hatta kapatılmaya ihtiyacı var :86:
Biraz kapalı olmasını tercih ederdim aslında :78:
Açıldılar mı kapanmıyorlar , ben benimkiyle küs gibiyim . neymiş ilgilenmiyor muşum ? agucuk gugucuk istiyor xD

Son düzenleme:
benim sevgilimdee yengeççççççççççççç ve okkk seviyorm ben onu :) sen ilgini göster gerçekten sevdiğini ona hssettir samimi ol o zaman gör sevgilini :KK69::KK69:

ahhh bendede var bi yengeç çok alıngan ama ilgiyi çok sever evine çok bağlı kızım ve bensiz bişey yeapmaz çok ilgilidir ama öyle güzel sözler söylemez bakışlarımdan anla der bende anlarımmm :KK16::KK16::KK16:

teşekkürler yasmin...bugün dedi ki seni sevmeye başladım..her an söyleyebilrim...çünkü bu saatten sonra seni kaybetmekten çok korkuyorum...bu yengeçler emin olmadan seni sevyorum bile diyemiyor...ama çok dürüstler....
ben bir sene bekledim... şimdi duymaktan yoruldum. şaka şaka emein emin olmadan söylemiyorlar söyleyincede o iki kelimeyi söylediğinde çok çok mutlu oluyorsun

yengeç = sabır canım

en sevdiği yemekten en sevdiği ünlüye kadar sorular sor muhabbet et her konudan konus zamanla zaten dökülecektir ne bilim ortak yanlarınız cıktıkca cıkarsa eğer seni kendine cok yakın görebilir. ayrıca yengeç erkekleri gibi kadınlarıda güzel söz konusurken pek kullanmazlar ayda yılda bir kere aşkım bebeğim vs. gibi kelimeler duyarsan şaşırma :KK70: çekindiklerine yada o kelimelerin bir cok ciftin kullandıgını düsündükleri icin sölemedikleri kesinn sonracgmaa aşıksa diliyle söyleyemiyosa bir kağıda yada biyerlere upuzun güzell mektuplar yazabilir

Son düzenleme:
en sevdiği yemekten en sevdiği ünlüye kadar sorular sor muhabbet et her konudan konus zamanla zaten dökülecektir ne bilim ortak yanlarınız cıktıkca cıkarsa eğer seni kendine cok yakın görebilir. ayrıca yengeç erkekleri gibi kadınlarıda güzel söz konusurken pek kullanmazlar ayda yılda bir kere aşkım bebeğim vs. gibi kelimeler duyarsan şaşırma :KK70: çekindiklerine yada o kelimelerin bir cok ciftin kullandıgını düsündükleri icin sölemedikleri kesinn sonracgmaa aşıksa diliyle söyleyemiyosa bir kağıda yada biyerlere upuzun güzell mektuplar yazabilir

güzel söz olayına katılmıyorum :KK70: Katılamayacağım daha doğrusu :) Bende bi yengecim vee karşımdakinin beni sevmesi sayması için çok güzel cümleler kurarım güzel kelimler söylerim :)))) Ama çok çekingenim bu çok doğru acayip utangacımdır öyle böyle değil...Birde insanlar beni yanlış anlayacak diye ödüm kopar,kimseyle küs kalamam kinci bi insanım maalsef burcumdan mı kaynaklı blmiyorum ama kinciyimdir :KK70: Çok yumuşak bi insanımdır tam ev kızıyım aslında evi çok severim yengeç erkekleride evi çok sever duygusal romantik insanlardır yaa Yengeçler.. :) Yengeç sevgilisi olanlar çok şanslı burcum diye demiyorum :p :KK70:

X