- 8 Ekim 2010
- 9
- 1
- Konu Sahibi angelduygu
benim sevgilim yengeç..duyguları konusunda çok çekingen...nasıl açabilirim..4.ayda beraberliğimiz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıldılar mı kapanmıyorlar , ben benimkiyle küs gibiyim . neymiş ilgilenmiyor muşum ? agucuk gugucuk istiyor xDValla bendeki yengeç baya açık
Hatta kapatılmaya ihtiyacı var :86:
Biraz kapalı olmasını tercih ederdim aslında :78:
Açıldılar mı kapanmıyorlar , ben benimkiyle küs gibiyim . neymiş ilgilenmiyor muşum ? agucuk gugucuk istiyor xD
ben bir sene bekledim... şimdi duymaktan yoruldum. şaka şaka emein emin olmadan söylemiyorlar söyleyincede o iki kelimeyi söylediğinde çok çok mutlu oluyorsunteşekkürler yasmin...bugün dedi ki seni sevmeye başladım..her an söyleyebilrim...çünkü bu saatten sonra seni kaybetmekten çok korkuyorum...bu yengeçler emin olmadan seni sevyorum bile diyemiyor...ama çok dürüstler....
en sevdiği yemekten en sevdiği ünlüye kadar sorular sor muhabbet et her konudan konus zamanla zaten dökülecektir ne bilim ortak yanlarınız cıktıkca cıkarsa eğer seni kendine cok yakın görebilir. ayrıca yengeç erkekleri gibi kadınlarıda güzel söz konusurken pek kullanmazlar ayda yılda bir kere aşkım bebeğim vs. gibi kelimeler duyarsan şaşırma çekindiklerine yada o kelimelerin bir cok ciftin kullandıgını düsündükleri icin sölemedikleri kesinn sonracgmaa aşıksa diliyle söyleyemiyosa bir kağıda yada biyerlere upuzun güzell mektuplar yazabilir