Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Burcunu Çok Kötü İncittim :(

JungleBerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
23
0
Ben koç burcu bir bayanım . Yengeç burcu sevgilim vardı . 1,5 yıldır çıkıyorduk , onu çoook seviyorum :KK31: ama çok kıskanç olduğumdan onu çok kıskandım , çok sinirlenip onu terkettim ama sebebini ona açıklayamadım . hiç dinlemedi beni . Sonra bunu 2 defa daha denedik . Yine başkalarına ilgilendiğini belli etmeye başladı . Kıskançlıktan ne yapacağımı bilemedim resmen . Sonra yine denedik ve bu sefer o beni terketti bahanesi de hazırdı . "Belalıyım" falan dedi . Doğruluğundan emin değilim ama kısa süre sonra başka kızlarla çarşılara çıkmaya başladı . Bu sefer o kadar kırılmıştım ki eski benliğimden uzaklaşıp erkeksi bir tavır edindim . :KK30: Ona inat bende erkeklerle takılmaya başladım . Bu sefer benimle hiç konuşmuyo , yüzüme bile bakmıyor . Fazla incittiğimin farkındayım ama ne yapmalıyım :26: ??

Son düzenleme:
Aslında anlattıklarının tam tersi olması gerekir. Sizinki doğaya uygun gitmediğinden bozulmuş anlaşılan.

Canim ugrasma yengec le koc IMKANSIZ ben yengecim eski sevgilim olacak maymun koctu... Koclar sinirlendimi gozu bisey gormuyo yengecler de kirilacak kabuguna cekilcek yer ariyo.. Iki burcta cok inatci ayni zamanda. Benim omrum bitti...

benim arkadaşım yengeç burcu sevgiliside koç. Koç burcu bazen öyle bir sıkıyorki yengeci yengeç kaçmak istiyor.

X