yengec burcu kadını

Hafızası çok güçlü, romantik, sürprizlere bayılan, azcık karamsar, genelde katı görünümlü, pimpirikli, inatçı, dik başlı, mızmız.....
Seviyorum ama ben burcumu, bunların yanınca evine bağlı, anaç, sevdiklerine de düşkündür

ilk tanışmada genelde insanlar hoşlanmaz, havalı, soğuk gibi gelir. tesadüfen konuşunca ya da zamanla tanıdıkça bir de bunu utanmadan itiraf ederler ben seni ilk gördüğümde sevmemiştim ama sen ne tatlıymışsın meğer diye
yapılanı unutmaz, nadir intikam almak ister.
birini sevmediyse bir daha imkansıza yakındır sevmesi,
sevdiğini de kolay kolay silmez, silerse de tükürdüğünü yalamaz zaten.

Kesinlikle kesinlikleeee!
Açık açık söyleyenler oldu bana da ilk gördüğümde sevmemiştim,gıcık,havalı,soğuk gibiydin diyeee.
Birini sevmezsem aynen asla sevemem :/
Birini arkadaş listemden çıkartırsam kesinlikle dönüşü olmaz,ha oldu diyelim limoni olur aram,tamamen eskisi gibi asla olamam..Bu yüzden arkadaşsız kaldım yahu...
Bir insan hiç mi maymun iştahlı olmaz,azcık olsaydım keşkee

az olsun öz olsun diye boşuna dememişler. aslında zoru yapıyoruz. bir insana, yeni bir insana sil baştan kendini anlatmak ne zor... şunu severim, bundan nefret ederim, buna tahammülüm yok.. vs. bunları yapıyoruz, birilerine güveniyoruz sonra öyle şeyler yapıp bizi kendilerini silme mecburiyetine getiriyorlar. ondan sonra hadiiiii çıkar o insanı hayatından, geri dönüşü olmadığını idrak ettirmeye çalış. yeni birileriyle tanış, yine ilk başta hoşlanmasınlar senden, zaman geçsin, anlasınlar seni, sen o sırada hayatına kabul edebileceğin türde insanlar mı onu anla, arkadaş olmaya değerse arkadaşlık kur, dostluk yap sonra hata yapsın, sil at, tekrar sürecin başına dön az ve öz iyi bu açıdan. arkadaşım çok, dostum az. arkadaşım çok dediysem de tanıdığım, aynı masada, ama konuşuruz ama konuşmayız, oturabileceğim insan çok ancak dostum az. daha iyi böylesi.

Kesinlikle daha iyi böylesi,zamanında dostum/arkadaşlarıma değer verdim tepeme çıktılar..Bir sürü arkadaştan geriye 2-3 tane dostum kaldı diyebilirim.Ama kesinlikle böylesi daha iyi..

aynı benı anlatmısssınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…