Yengeç burcu erkeği cinsellik

yuruyenlazanya35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
45
84
38
31
Evet başlık net yorum bekliyorum. Bi sitede cinsellik konusunda pasif olduklarını yazmış siz ne düşünüyorsunuz

Allah askina bunudami burca bagladiniz kiz benimki oglak erkegi ama cok isteksiz onu napicaz

Herhangi bir soruna burç denen safsatayla teşhis koymayı ne çok seviyoruz, sonra Avrupa'ya bakıp paçalarımızdan akan cahilliğimize ağlıyoruz!
Ah canııım sen boş zamanlarında atomu parçalıyordun değil mi :))) cahilliğine bu konu altında ağlaman fazla ironik ve tezat değil mi sence de :)

3 tane yengeç burcu erkek arkadaşım oldu. Hepsi de gayet normaldi. Hatta şu anki fazlasıyla istekli. Boşalma süresi ideal. Bu erkeğin kendisi ile ilgilidir. Burca bağlamak saçma olmuş.

3 tane yengeç burcu erkek arkadaşım oldu. Hepsi de gayet normaldi. Hatta şu anki fazlasıyla istekli. Boşalma süresi ideal. Bu erkeğin kendisi ile ilgilidir. Burca bağlamak saçma olmuş.

Yengeçler genelde çok istekli değildir yazıyor her yerde, gerçi yükselen burç ay burcu şu bu bir çok şey etkili

yengeci bilmem de akrep burcu çok aktifmiş
benim eşim ikizler ve çok istekli değil bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…