cidden bazen çok hayalci olabiliyoruz ya ama ben böyle olmayı seviyorum :) hayallerle yaşamak gerçeğe yaklamamızı sağlayabiliyor
çekingen olmaktan ben de şikayetçiyim ya böyle olmak çok kötü girişimci olabilsem hayat daha kolay olucak gibi geliyo
terkedilme korkusu yaşıyorum çünkü bazen bende güven eksikliği olduğunu düşünüyorum karşımdakinin sevgisinden şüphe ediyorum sanırım çocukken yaşadığım bikaç olay buna sebep olmuş olabilir
cidden bazen yardımseverliğimi ve sevgimi kullanan insanlarla karşılaşıyorum ben arkadaşım dostum dediğim kişi için her şeyi yapıorm o kişi benm yakın arkadaşımla bozuşunca ben onun tarafını tutuyorum ama ben biriyle bozuşunca o benim karşımda duruyo yanımda değil böyle bişey olabilir mi ya :95:
huzursuzluk çıkmasın diye üzüldüğüm de oluyo evt ama insanların huzurunu kaçırmak da istemiyorum etrafımdakiler üzülmesin diye kendim üzülüyorum off :84:
genelde pozitif insanlarla yakın olmaya çalışıyorum zaten çünkü benim yeterince derdim oluyo ve bana destek olucak birilerini yakınımda tutmaya çalışıyorum
umarım düzelirimmm