- 25 Aralık 2014
- 8.178
- 27.752
- 748
- Konu Sahibi Gama Capella
-
Cok iyi anlasir , yengec ile oglak zit burclardir , karsilikli gelirler , birbirlerini tamamlarlar
Yanliz yengec erkegi cok sumsukdur , annecidir , fazla evcildir , kendini gelistirmeyenleri fazlasiyla bencil olur , yani cok matah diildir , kadini iyidir de erkegi benim icin cekilmezdir meselaZit kutup çekiyor demek ki. :) tesekkur ettim.
asla anlasmaz ben oglagim ve hic yengeclerle anlasamam.benim anlastiklarim boga ve basak.saka bi yana takmayin boyle seyleri ya bunlar tamamen kisisel seyler
zit kutup cekici gelir evet ama sonra itiyor bendeteraziyim tam zittim koç ve koç erkegi hayatima hep girmis olmasina rağmen hic biriyle devam edemedim. Ancak yengec uyumlu bi burç:) olabilir
Nette cok başlık var evet. Ben asıl ciftlerden duymak istiyorum yada cevreden. Yengeç oğlak ile anlaşır mı? Ben oğlaģım daa...
Burçlara inaniyorum.
Oğlak kariyer ve iş odaklıdır genel olarak, yengeç evcimendir.
Saygı duymayı bilirse tamamlarlar.
Birde yengeç erkekleri eve genel olarak çok müdaheleci, oğlak kadını da işine kimseyi karıştırmaz. Orda çok problem oluyo.
Burclarla az bucuk ben de ilgiliyim ama hepsini bilmem. Yine de tek bir burca gore yorum yapmak dogru olmaz. Ben mesela koç burcuyum ama yukselenim akrep ve iki burcun tam karışımı karakter özelliklerim var.
Siz yukselenini de ogrenin ona gore arastirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?