Yengeç burçlular oglak ile nasilsiniz :)

Gama Capella

Matruşkanın parçalarıyız 🪆
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
8.178
27.752
748
Nette cok başlık var evet. Ben asıl ciftlerden duymak istiyorum yada cevreden. Yengeç oğlak ile anlaşır mı? Ben oğlaģım daa...
Burçlara inaniyorum.

zit kutup cekici gelir evet ama sonra itiyor bende 😑 teraziyim tam zittim koç ve koç erkegi hayatima hep girmis olmasina rağmen hic biriyle devam edemedim. Ancak yengec uyumlu bi burç:) olabilir

zit kutup cekici gelir evet ama sonra itiyor bende 😑 teraziyim tam zittim koç ve koç erkegi hayatima hep girmis olmasina rağmen hic biriyle devam edemedim. Ancak yengec uyumlu bi burç:) olabilir

. Yengecler cok romantik terazi ile hic sevgili olamiyorum bi sıcak eser bi soğuk koç da nerede essem moodda 😊

Oğlak kariyer ve iş odaklıdır genel olarak, yengeç evcimendir.
Saygı duymayı bilirse tamamlarlar.
Birde yengeç erkekleri eve genel olarak çok müdaheleci, oğlak kadını da işine kimseyi karıştırmaz. Orda çok problem oluyo.

Oğlak kariyer ve iş odaklıdır genel olarak, yengeç evcimendir.
Saygı duymayı bilirse tamamlarlar.
Birde yengeç erkekleri eve genel olarak çok müdaheleci, oğlak kadını da işine kimseyi karıştırmaz. Orda çok problem oluyo.

O yönden aklıma gelmedi degil. Elestiriye açık degilim oteriterlik de var. Bir yandan yengecin ev bagliligi hosuma gitmisti baba modeli super oluyomus bundan.

Burclarla az bucuk ben de ilgiliyim ama hepsini bilmem. Yine de tek bir burca gore yorum yapmak dogru olmaz. Ben mesela koç burcuyum ama yukselenim akrep ve iki burcun tam karışımı karakter özelliklerim var.
Siz yukselenini de ogrenin ona gore arastirin. :D

Burclarla az bucuk ben de ilgiliyim ama hepsini bilmem. Yine de tek bir burca gore yorum yapmak dogru olmaz. Ben mesela koç burcuyum ama yukselenim akrep ve iki burcun tam karışımı karakter özelliklerim var.
Siz yukselenini de ogrenin ona gore arastirin. :KK70:

Dogru o kadarını hiç bilmiyolar sorunca burcunu bile bilmeyen var ya öküz burcuyum falan espriler :KK70: Erkekler bu burc olayını da kadınsal bir iş ad etmişler :KK70: Ben kovayım yukselen.

Hmmm.. ben de burçlara inanıyorum ama oğlağın yapısı ile yengecin yapısı birbirine ters diye düşünüyorum. Ama yükselen burçlara da bakmak gerekiyor

Back
X