Yendim seni PKO HAMİLEYİM kızlar

Amin insallah :)) peki ne gibi belirtiler yasadin nasil anladin hamile oldugunu???

arkadaşlar bendede polikistik over vardı. ben soğan kürünü uyguluyordum. birinci soğan küründe adetim oldu, ikinci soğan küründe adetim gelmedi bende hiçbir işe yaramadığını düşünürken hamile kaldığımı öğrendim. çok mutluyuz şimdi... allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın. şuanda 7 haftalık gebeyim ...

Hayirli olsun arkadasim..ne gibi belirtiler yasadin hamilelik icin.. Ve pko de ne gibi sikayetlerin vardi..

bende pko için tedaviye başlıyorum.dr. diana 35 verdisizce başlamalımöıyım. yoksa soğan kürünümü denesem..

hayırlı olsun Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ve Allah bebek ısteyen herkese bebek versın ınsallah

Bir Pko lu olarak HAMİLEYİM kızlar

ne guzel bısey pko denen ılletı yenıp hamıle kalmana. cok sevındım senın adına hayırlı olsun allah bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın canım.hamılelerın duası kabul olurmus lutfen bızım ıcınde dua et bızlerde yasayalım en yakın zamanda o mukemmel duyguyu.

ben bugün öğrendim pko lu olduğumu pko luyken hamile kalanlar acaba bi tedavi gördünüzmü şimdi benim ne yapmam gerekiyo

bende pko için tedaviye başlıyorum.dr. diana 35 verdisizce başlamalımöıyım. yoksa soğan kürünümü denesem..

bende de pko vardı ve 4seneyi bitirdim evleneli hiç çocuğum olmadı sürekli doğum kontrol ilacı verdi doktorlar değişen bişey yok bir çok doktorla görüştüm hepside aynı şeyi yapıyodu şimdi yeni bir doktor buldum,prof.bu doktor önce adet olmam için duphaston verdi kullandım adetin 3.günü gel dedi gittim kan tahlili falan sonra rahim filmi istedi onuda çektirdim sonucu tüpler açık çıktı.şimdi önümüzdeki ay adetin 3.günü gel klomene başlayacaz dedi.doğum kontrol hapı çok kullandım ve çok kilo aldımm.doktorunu iyi araştır bence en iyisini bulmaya çalışşşş bu kadar zamanım boşa gitmiş arkadaşlar öyle düşünüyorum...

kızlar bende pkonun tüm belirtileri vardı kilo dıışında (54 kg) evlenmeden önce doktora gittim bir sürü kist vardı, ultrasonda gördüm. doktor tedavi olmazsan hamile kalamazsın dedi. neyse dedik eşimle zaten bi süre çocuk düşünmüyoduk. çocuk istediğimizde gidip tedaviye başlarız dedik. aradan bir sene geçti çocuk istediğim zaman bir baktım ki meğer hamileymişim. tabi telaşlandım kistler bebeğime zarar verir diye soluğu doktorda aldım. bi baktık kist filan yok herşey tertemiz. doktor senin tedaviye ihtiyacın yokmuş zaten dedi. ama ben ordaki kistleri gözümle gördüm. demek ki kendi kendine kaybolabiliyolarmış bunu öğrendim. kesinlikle umutsuz olmayın akışına bırakın psikoloji çok önemli ben hiç kafama takmadım. inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur

hamile arkadaşlar hayırlı olsun inşallah darısı bizim başımıza bende çok istiyorum yaa

ben bugün öğrendim pko lu olduğumu pko luyken hamile kalanlar acaba bi tedavi gördünüzmü şimdi benim ne yapmam gerekiyo

kesinlikle doktora gitmelisin canım tedaviye başlaman gerekir. bunun tedavisi eğer bebek istiyosan şeker ilacı veriyolar ben glikofen kullandım mesela ama eğer bebek istemiyosan sadece ilk önce adetim düzene girsin diyosan doğum kontrol hapı veriyolar. ben kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi. tedavi bebek isteyip istememene göre değişiyo yani :) kilona dikkat et.

bende bugun pko lu oldugumu öğrendim 19 yaşındayım 1.65 boyunda ve 56 kiloyum . duyunca ilerde çocuk sahibi olamayacağımı düşünüp çok üzülmüştüm :18: ama burada yazılanları okuyunca içime su serptiniz Allah razı olsun ve hamile olan herkes sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuşurlar inşallah zamanı gelince bir sıkıntı olmadan benimde olur.

gliforu kilo sorunu olmayıp bekar olanlar kullan biliyiormu bekarım ama doktor glifor 1000mg verdi kan degerlerime bakmadan pcos var kullanmalımıyım

kızlar bende 21 yasındayım aynı sorun bendede var ilk doktora adetım gecıktı diye gıttım baktı prrogestan hap verdi bundan sonra adetın 2. 3. günü gel hormonlara bakalım dedi ilk basta ultrasonda bır kıst gordu sonra hormonlarda fsh yuksek cıktı baya o zaman dedi birden fazla olabılır kıstler ve dogum kontrol hapı yazdı elleacnelle diye 6 ay kullandım bitti ilk ay adet gördüm fakat sonra yıne gelmemeye basladı ki geldiğinde camur gıbı geldi anlamadım allaha sukur kilo sorunum yok sogan kürünede basladım bugun 1 hafta olacak henuz adet olmadım ama akıntılarda artıs olabılır. birkac gun sonra randevum var yıne bakalım ne olacak ınsallah hepimiz allahın ıznıyle ıyılesırız. Ama sunu bılıyorumkı kıstler hamileliğe engel degıl cunku yengemde cıddı pko vardı senelerce hap kullandı fakat 1 ay once ogrendıkkı 2. cocuguna hamıle kafamızı fazla takmadan yasamalıyız belkıde sogan kurununde işe yarayıp yaramadığını yazıcam saglık ve sevgıyle kalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…