evlendiğimde 49 kiloydum sonra ne olduysa birden balon gibi şiştim resmen 65 kiloya kadar çıktım bir anda adet düzenim bozuldu. doktora gittim sende polikistikover var dedi o an neler hissettiğimi anlatamam. bebek sahibi olmayı da okadar istiyordum ki . doktor glikofen verdi ve 6 ay boyunca kullanmamı söyledi ama tabi ben bi doktora bağlı kalmak istemediğim için 3 farklı doktora daha gittim hepsi aynı şeyi söyledi. ani kilo alışımın sebebi bu hastalıkmış ve bu hastalığın en büyük düşmanı da kiloymuş
hemen aldığın kiloları vermek zorundasın yeniden yumurtlayabilmen için dedi doktorlar. ve kullanmaya başladım ilacı günde 1 defa. bu 6 ay boyunca sadece 2 kere adet gördüm oda söktürücü ilaçlar sayesinde. 57 kiloya kadar düştüm sonra birgün sadece 1 gün bi kanama gördüm sonra bi baktım tüm hamilelik belirtileri bende mevcut ama ümitlenmek istemedim. test yaptım pozitif çıktı o anki mutluluğumu anlatmam imkansız . her pokolu hanım birgün mutlaka anne olacak inanıyorum. şu an hamileliğimin 8. haftasındayım rabbim inşallah bana ve benim gibi olan herkese minik meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.