Yendim seni PKO HAMİLEYİM kızlar

İnsallahh canım bende meyvesini almak için sabredicem elimden geldiğince yemicem..
Sen bana umut verdin gerçekten.. cok saoll.
inşallah inşallah canım rabbim saglıklısndan ömürlüsünden nasip et
buradan haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum:26:

aaa canım cok sevındımmm ferhat uysal benımde doktorum cok severım ama maalesef benım olmadı bendede pko var maalesef
klomenle falanmı kaldın canım? tedavı ne uyguladı ferhat bey sana :)

klomen bana hafif kalıyor önceki tedavilerimde hiç sonuç vermemişti ferhat bey yumurtlama iğnesi verdi eşim göbeğimden vurdu 10 gün ama adını unuttum gonal f idi sanırım sonra ovitrelleyle çatlatmayı ferhat bey göbeğimden yaptı sonra 5 şubattı on gün biz çalışmalara başladık 3 gün falan sonra 20sinde tahlil yap beni ara dedi pozitifle arayınca oda çok sevindi kontrollerimide onda yaptırdım hep ...
bende adet yumurtlama yoktu adet olamıyordum senede bir bile olmazdı bak 15 ay oldu hala adet olmadım kızım doğalı böyle işte

ay aynı doktora gıdınce cok sevındım :) ben cok severım ferhat beyı zaten bızım tum sulale oraya gıdıyor dogum kontroller vs ... ablamın 2 bebısını ferhat beyde yaptı.. eskı hastaneden tanıyoruz bız .. buarada bende gonal f ıgne oldum ama ben 1 kutu oldum 75 dozla oldum sonra 1 tanede menegon ıgnesı oldm daha sonra ovıtrelle oldum ama sonuc negatıffff benımmm gonal f ıle yumurtam 1 tane buyurken klomen ıle daha ıyı ve cok buyuyor banada oyle demıstı ıgne tedavısınde sonucunda hemen benı ara dıye ama arıyamadık maalesef bu ay gene klomen kullanıcaz bıdakı ayada asılama yaptırıcaz..

vallahi yine hamile kalsamda ferhat beye koşsam yine süper biri ya facedede herşeyinden haberdarım kızımın doğumuna o giremedi erken doğdu acilen apar topar küvezli devlet hastanesine gittik gelemedi ama 4aylıkken falan aldık ferhat beye götürdük resimlerini çektik ikisinin süper biri ya.
sana klomenin yaraması çok ilginç bende tık bile yapmıyor o ama yarasında sende olmazsa aşılama ol ferhat bey yolluyor bir hastanelere.
bu arada doğan hast diyorsun sanırım ben onu çok sonra öğrenmiştim aslında çok yakınız doğan hastanesine de eskidenmiş tabi.

canım bıraz daha konusursak tanıdık cıkıcaz heralde:)) dogan hastanesıne bende cok yakınım..
bebegının dogumuna gırmemesı cok uzucu ama kısmetten otede bırsey yok canım..
bana klomen yarıyor benım cok kılom yok ve zaten bır yumurtalıgımda 2 tane pko goruntusu var dıger yumurtalıkta var pko gorunumu fazla 2 senedırde olmuyor bızım
rahım duvarım ınce oldugu ıcın tutunamıyordur dıyor doktorlar artık bılmıyorum hayırlısı artık
aslında ferhat bey bana asılama onermedı pkoda sans %10 dedi
dırek tüp bebegı soyledı zaten pskolojık olarakta kaldıramadım tedavıyı o yuzden hemen tüp yapalımmm dedi ıstee mart gıbı tüp dusunuyorduk ama
eşim asılamada deneyelım dıyor 1 sefer bıdakı aya denıycez hayırlısıyla..

evet kısmet ama 2.ye inşallah eşim bile bayılıyor ferhat beye hatta biz kendi aramızda fero diyoruz eşimle
rahim duvarınında bir çaresi yokmudur vardır bence bu arada eşini dinle vardır bir hayır istiyor sonuçta aşılama yaptır hadi güzel haberlerini ver

ıyı ve sakın bır doktordur hep olumludur yanı ve benı ıyı cektı valla ben cok panık bır hastasıydım
en sonunda kafama cok taktıgım ıcın 3 ay ara verdırdı bana sımdılık aradayız buarada canım sana kac sefer klomen denendı? bana 2 sefer klomen denedı ve 1 seferde gonal f ıgne tedavısı denedı ferhat bey
rahım duvarının caresı var tabıykıde hapla kalınlasıyor catlatma ıgnesınden sonra hap verıyor ve kalınlasıyor rahım duvarım
asılamada %10 sans dedıgı halde cope atıcaz parayı bence dıye dusunuyorum ferhet beyde ıstemedı asılama bızde..
bırde bılıyorsun ferhat beyın asılaması normalınden daha pahalı özel oldugu ıcın ılaclardada ssk gecmıyor baya masraflı olucak zaten ben bır tüp bebek parası harcadımmm :18:
hayırlısı olsun ne dıyıyım valla canımmm
buarada ferhat beyın muayeneyede zam geldı

panik :) rahat ol canım işin daha kolay olur
bana ferhat beyden önce 10 yere gitmişimdir klomen ganophene menegon daha aklıma gelmeyen bir sürü ilaç denendi hatta 2 defa aşılama tedavisi görürkenn menogon ileydi tam büyürken yumurtalarım yarıda kaldı para çöpe gitti aşılama olamadan 2 kez oldu bu ondan öncede klomenle çok uğraştık ama klomen bana hiç etki etmedi tabi sonra ferhat beyi bulmuş eşim gidelim dedi gittik ayına ilk gonal f ovitrelle ve normal yolla hamile kaldım kısmet ferhat beyeymiş :) aa ne kadar oldu ben en son 120 tl veriyordum 15 günde bir şimdi kaç oldu.
bence ferhat beyi dinle adamda bir uğur var

ayyy burasi bana umut verdi...bendede pko var kilo da var...ben formit adli bir ilac iciyorum glukofene esdeger..bu ay klomen yumurta takibi ve catlatma igensi oldum...2 gun gecti igneden artik bekliyecem gunumu...duphastinda verdi...folik asitte iciyorumm..ins bende bebisimi kucagima alirim...onu icimde hissederim..allahim kimsenin kucagini bos birakmasin

suan 150 oldu 15 de bır degılkı ferhat beyın muayenesi 1 ayda 150 tl alıyor oncedende 1 ayda 120 idi..
Valla canımm sen baya tedavı gormussun ben okadar gormedım acıkcası 2 sefer klomen kullandım 1 sefer gonal f senın gıbı ıgne denendı ferhat beyde okadar :)) en son tüpe karar verdık asılamayı ıstemedık sans %10 dedı cunku..
Sen baya zorlu sureclerden gecmıssın valla ama olsun sonu guzell.....

mrb arkadaslar malesef bende 2,5 yıldır bebek sahibi olamıyorum pko illetinden ötürü dr kılo ver diyor. pkoya bağlı asrı kılo alımı oldu malesef bende sogan suyu ıle 1 gebelıge sahıp oldum fakan düşükle sonuçlandı. diaformin kullanıyorum 6 aydır
1 ignelı aşılama gecırdım başarısız oldu. fsh degerım enson 5 idi iyimi bilmeyorum ?
bu ay uzun zamandan sonra yenıden bu ay soğan suyu kürü denıyorum inş. tutar ve benle kalır melegım
rabbım hepimize yardım etsın ,inş. cok zor bı hastalık

Arkadaşlar merhaba. Ben forumunuza yeni üye oldum. Bir pko hastasıyım ve bu hastalığa takmış durumdayım. 3 senelik evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında çok kiloluydum. Nerdeyse 3 ayda bir adet görüyordum. Azmettim ve 20m kilo verdim. Şu an her ay düzenli adet görüyorum kiloma da dikkat ediyorum. Yeni anladım kilo bu hastalığın baş düşmanıymış. Ben de Ziya Çetin'e gidiyorum bana klomen tedavisi verdi. Çatlatma iğnesini de oldum ve şu an beklemedeyim. Umarım hamile kalırım çünkü çok istiyorum. Hepinize sağlıklı günler dilerim:)

15 günü geçince muayene alıyorlar tatlım hamileyken bu şekilde muayene oldum hep kontroller ilk 6 aya kadarmı ne 20 günde bir falan çağırıyordu bu arada baya olmuş ya 150 az değil evet sonu güzel oldu darısı sana

kızlar 2 gün önce benim dr bana pkolusun dedi...

ben bugüne kadar hep düzensiz adet oldum 28 yaşındayım..ama her test yaptırışımda hep prolaktinim yksek çıkıyordu ve hiç pko diyen olmamıştı... en son 24 eylülde adet grdüm...daha da tık yok..15 gün önce tekrar dr gittim bana adet söktürücü verdi ilaç biteli 10 günü geçti hala adet olmadım bende sormak için gittim bana pko olma ihtimalin yüksek 15 gün daha bekleyelim dedi..İlk gittiğim gün ultrasonla baktığında yumurtalıkların iii demişti kişst falan görmemişti,o arada ben sordum pko nasıl bi hastalık die oda anlattı bana.. sonrada pkolusun dedi..hiç inanmak gelmedi içimden...Şuan sadece prolaktin için dos....x diye bi ilaç kullanıyorum...Bu arada 15,03,2012 tarihinde gebe kaldım..ama dış gebelik olduğu için ilaçla son verildi gebeliğime...Şimdi bi ka soru sorsamm..

1... Pko için hangi tahlilller gerekiyor..(bana insülin falan bakılmadı)
2...pko cinsel isteksizlik yaparmı.
3....kilo 75 boyum 1,73 sizce gebeliğe engel mi?

evlendiğimde 49 kiloydum sonra ne olduysa birden balon gibi şiştim resmen 65 kiloya kadar çıktım bir anda adet düzenim bozuldu. doktora gittim sende polikistikover var dedi o an neler hissettiğimi anlatamam. bebek sahibi olmayı da okadar istiyordum ki . doktor glikofen verdi ve 6 ay boyunca kullanmamı söyledi ama tabi ben bi doktora bağlı kalmak istemediğim için 3 farklı doktora daha gittim hepsi aynı şeyi söyledi. ani kilo alışımın sebebi bu hastalıkmış ve bu hastalığın en büyük düşmanı da kiloymuş hemen aldığın kiloları vermek zorundasın yeniden yumurtlayabilmen için dedi doktorlar. ve kullanmaya başladım ilacı günde 1 defa. bu 6 ay boyunca sadece 2 kere adet gördüm oda söktürücü ilaçlar sayesinde. 57 kiloya kadar düştüm sonra birgün sadece 1 gün bi kanama gördüm sonra bi baktım tüm hamilelik belirtileri bende mevcut ama ümitlenmek istemedim. test yaptım pozitif çıktı o anki mutluluğumu anlatmam imkansız . her pokolu hanım birgün mutlaka anne olacak inanıyorum. şu an hamileliğimin 8. haftasındayım rabbim inşallah bana ve benim gibi olan herkese minik meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

Allah kucagina almayi nasip etsin hayirli ve ugurlu bir bebek olur insallah.. Sana sorum olacak arkadasim seninle hemen hemen ayni kilodayiz ama benim hic kilo problemim olmadi adetim duzenli degil ayni senin gibi ilac icmezsem olmuyo peki zayifladiginda adetin duzene girdimi bende biran once bebegime kavusmayi istiyorum

hayır adetim hiç düzene girmedi dediğim gibi sadece son 2 ayda adet günüm geldiği zaman 1 gün adet görüyodum oda sadece birkaç damla olarak sonra kesiliyodu. 2 ay üst üste böyle oldu sonra hamile kaldığımı öğrendim. :) Allah sanada nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…