pko ularda hamile kalınca....düşük riski varmış..sizlerede hamilelik boyunca hap mı kullanacaksınız acaba... merak ettim....doktorlarınız sidede öneride bulundu mu....güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle kızlar...
2 ay önce banada pko lusun doktorlar demişti. 2 ay sonra kontrole gittiğimde pko gitmiş dediler. bakalım bu ay ne olacak(
Kızlar hamile olanların gözü aydın.. Darısı bizim başımıza.. Bendede 1,5 yıldır pco var. Her ay adet söktürücü kullanıyorum.. Daha doğrusu bir ay oluyor bir ay olmuyorum.. Yani 40 - 50 günü buluyor dönggüm. Ve 1 yıldırda bebek istiyoruz ama olmuyor. Önümüzdeki hafta hsg rahim filmi cekilecek ona göre bi yol izlenicek, yani aşılama olucak. Yalnız bugün çok garip bi haldeyim, sol kasığım, yumurtalığımda bir batma var anlatamam , adım attıkça batıyor vok fena. Adetim 14 kasımda başladı 20 de bitti sizce ne olabilir ? Yaşayan var mıı????????[/QUOTa
aynısı bende de olmuştu, gebelikten şüphelenmiştim ama değilmişim malesef. doktor pko belirtisi olduğunu söylemişti
Bir Pko lu olarak HAMİLEYİM kızlar
bende pkoluyumpkoluların hamile olduğunu duyunca o kadarrrr cok seviniyorum ki...
Bende de var bu illet hastalık maalesef ve cok da kiloluyum. bi kaçınız yazmışsınız doktor kilo ver dedi diye.Bunu simdiye kadar hic bi pkoludan duymamıştım
Okuyunca ümidim cogaldı biraz. Cünkü bende hangi doktora gitsem mutlaka kilo ver biseyin kalmaz diyorlardı ve bende hep basından savıyo işte diyodum.
Yani kilo verirsem hamile kalma şansım artıyormu acaba? O kadar sıkıldım ki doktora gitmekten bana sizler gibi tedavi edici ilaç da vermedi hiçbirisi. Sadece adet görmem için
Cycle prognovia diye bi ilacı taa 2.5 yıl önce bi doktor yazmıştı hala onu kullanıyorum.Bu arada 1.60 boyunda ve 100 kiloyumyasımda 24.
Bir gün bennde ''ANNE'' olacak mıyım kızlar( 49:
bende pkoluyum
8 yıllık evliyim şuan ikinci minigime hamileyim kısaca anlatmak istiyorum kızlar
evlendigim ilk ay ögrendim pkoyu ve sürec başladı(hiç yumurta oluşumu yoktu kızlar bende 2 cm 3 cm nerde
o dediginiz ilaçlardan kutu kutu senelerce içtim
vurulmadıgım igne
olmadıgım tedavi (aşı ,tüp bebek)
rahim filmleri kalmadı
ozman 167 boyum kilom da 80 di
dr kesin zayıflamam gerktigini söyledi
ve aklımı olara takmam ve stresden uzak durmam gerekiyodu
şimdi böyle rahatca yazıyorum ama ozamanlar yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir
zayıflamaya başladım
buarada dr tedaviyi bıraktım biraz uzak durmam lazımdı çünkü tedavi sürecim ço stresliydi zihnimi rahatlatmak için ara verdik
6 ay 80 kiloda 66 indim adetlerim düzenlendi
ben zihnimi psikolojimi rahatlatmıştım
bir gün tesadüfen dr gittim
bana 2 aylık hamile oldugumu söyledi şok olmuştum
rabbim isteyen herkeze nasip etsin
kıasaca anlatmak istedim
sizlerde stresden uzak durun bu pko tedavi edilemez gebe kalınamaz bir durum deyilmiş sonradan ögrendim
rabbim yardımcınız olsun
tamamınada erer inşallah hayırlı olsun..
pkoyu yenenlerden biride benim glukofeni 1 yıl kullandım 12 kg verdim bir yılda sonra yumurtlama takibi yumurtlama ilacı ve çatlatma iğnesi derken 15günün sonunda pozitifi gördüm 5.yılımda ilk hamileliğimdi bu ve çok çok istiyorduk tabi çok şükür kızım şimdi 15 aylık kocaman oldu darısı sizlere ama şuan ikincide olmuyor 6.ayından itibaren deniyoruz malesef ben yine glukofene başlamak ve kg verip aynı tedaviyi uygulamak istiyorum belki ikincide ilk gibi hemen tutar bu arada benim doktorum ferhat uysal onun tedavisi ve kontrolleriyle oldu tabi başta allah çok şükür.
bende yemek yemeyi çok seviyorumNe güzelll... Allahım sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Demek kilo verdin ve hamile kaldın.
Aslında benim en yakınım yani ablam o da pkolu ve doktor ona da kilo ver dedi 8 kilo verdi ve hamile kaldı.
Ama ben birtrlü veremiyorum cokk cok düşkünüm boğazımakısamıyorum hicbisekilde sporda yapsam yediğim için veremiyorum
belkide bende bi 10 kilo versem hamile kalıcam.
bu sefer o kadar bunaldımki eve sebze meyve dışında hicbirsey almıyorum son 15 gundur. 3 kilo verdim resmen yemediğim için
inşallah böyle devam ederim ve size burdann haykırırım HAMİLEYİMMMMM diye
bende yemek yemeyi çok seviyorum
hemde öle bildigin gibi deyil damak tadım o kadar süperkii...
yemek gelince aklıma elim ayagım titiriyo resmen
ama sadece 6 ay sabreddiim 6 ay sadece
meyvesini almak için
inş rabbim nasip edr sanada umutsuz olma sabırlı ,güçlü ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?