• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yendim seni PKO HAMİLEYİM kızlar

Tebrik ederiiim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:) Bana bekarlığımda gittiğim bi doktor pkolusun demişti ama oradaki eczacı onun var dediği yok, yok dediği var çıkıyor pek güvenme demişti. Şuan evliliğimin 5. ayındayım ve bende hamileyim. Pkolu olup mu hamile kaldım olmadan mı daha emin değilim:) Bebeğimi ultrasonda ilk gördüğümde doktoruma sorucam inşallah:)

kizlar hepinizin hamileligi hayirli olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

ne güzel demekki pkoda bebek sahibi olmaya engel degil..:46:yeterki rabbim ol desin...:16::16::16::16:

Allah bütün pko lulara bebek nasip etsin ... Senin bebişinde sağ sağlim doğar inşallah hayırlı olsun

pko ularda hamile kalınca....düşük riski varmış..sizlerede hamilelik boyunca hap mı kullanacaksınız acaba... merak ettim....doktorlarınız sidede öneride bulundu mu....güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle kızlar...

arkadaşım çok sevindim senin adına nasıl oldu herhangi birşey yaptın mı? bende de pko var:((

bende baya düzene girdi soğan kürü yapıyorum ve şeker ilacı kullandım.rabbim bu ay beni ve tüm bekleyenleri güldürsün.tam 15 ay oluyor bebiş isteyeli.Allahım bu ay olsun hayırlısıylaaa

bende baya düzene girdi soğan kürü yapıyorum ve şeker ilacı kullandım.rabbim bu ay beni ve tüm bekleyenleri güldürsün.tam 15 ay oluyor bebiş isteyeli.Allahım bu ay olsun hayırlısıylaaa

inşallah arkadaşım bende hayıt içiyorum ama sadece sabahları 1 bardak ve glikofen kullanıyorum

Geldim kızlar. Kusura bakmayın yogun süreç olunca geç yazdım.
Yaşadıklarımı anlatayım öncelikle ;
Bana 6 önce Pko teşhisi konuldu glukofen verdi doktor hanım ve zayıfla dedi.
Diyetisyene gittim vere vere 2 kilo verdim sadece.
Ve artık zayıflamaya odaklandım bebeği unuttum desem yalan olur unutulmuyor hep icinde çünkü...
Sonra sogan suyuna başladım sadece 5 gun icebildim. Esimin is durumundan sehir dısına çıkmak zorunda kaldık. Ve sogan suyu 5 gun surdu sadece...
Ve anneminde tavsiyesiyle az iliski yasadık.
Belki onun etkisi belki sogan suyu bilmiyorum ama bildigim tek şey ALLAHımin o muzcizesini nasip etti bize. Şükürler olsun.
Ve hepiniz icin her gece dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin.
Dualarimlasiniz umutlariniz hiç solmasın...

Senin adına çok sevindim..Allah kucağına almayı da nasip etsin...

tebrik ederim cnm..bende bir pcolu olarak 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim..2 aşılamadan sonra tam tüp bebek tedavisine hazırlanırken kendiliğinden geldi bebeğim..biz pcolular için gerçekten mucize bu durum..allahım isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah

pko ularda hamile kalınca....düşük riski varmış..sizlerede hamilelik boyunca hap mı kullanacaksınız acaba... merak ettim....doktorlarınız sidede öneride bulundu mu....güzel hamilelik geçirmeniz dileğiyle kızlar...

Canım Pkoluyum ama doktorum kullandığım ilaçları bırakmamı söyledi. Sadece folikasit kullanıyorum. Öyle riskden hiç bahsetmedi.

Geldim kızlar. Kusura bakmayın yogun süreç olunca geç yazdım.
Yaşadıklarımı anlatayım öncelikle ;
Bana 6 önce Pko teşhisi konuldu glukofen verdi doktor hanım ve zayıfla dedi.
Diyetisyene gittim vere vere 2 kilo verdim sadece.
Ve artık zayıflamaya odaklandım bebeği unuttum desem yalan olur unutulmuyor hep icinde çünkü...
Sonra sogan suyuna başladım sadece 5 gun icebildim. Esimin is durumundan sehir dısına çıkmak zorunda kaldık. Ve sogan suyu 5 gun surdu sadece...
Ve anneminde tavsiyesiyle az iliski yasadık.
Belki onun etkisi belki sogan suyu bilmiyorum ama bildigim tek şey ALLAHımin o muzcizesini nasip etti bize. Şükürler olsun.
Ve hepiniz icin her gece dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin.
Dualarimlasiniz umutlariniz hiç solmasın...

aynı durum bende var tshım çok yüksek seninde yüksekmi banada zayıfladı dedi doktor bakalım hayırlısı soğan kürüne başlıcam bu arada 87 kiloyum:26:

hayırlı olsun bebekleriniz...Sağ salim kucağınıza alın inşallah.. pko tam olarak ne deme kızlar...bende prolaktin yüksekliği var bu pko demek mi?

Polikistikover demek canim.vucut insuluni dwngeleyemeyince yumurtalarin gelisimini engelliyo.yumurtalar3-5 mlde kiste donusuyo curuyup.bendede var doktor bana glucophace verdi kullandim ama ise yaramadi.bu ay klomen verdi.pazartesi gunu kontrl var bakalim nolcak.

Back