Bebek İkinci El Yen, Ürünler Geldi ! Kızlara 6 ay-18 ay arası

Mothercare bebek bakım çantası, kırmızı renkte, yedeği olduğundan sayılı kullanılmıştır, tertemiz, ısı koruma gözü, alt açma pedli 25tl.

Sevi Bebe Eğimli, güvenli yan yatış yastığı.
Eğimi itibariyle bebeğinizi güvenle sırt üstü, delikli yüzeyi sayesinde yüzüstü ve istediğiniz yöne ayarlanabilir yan yatırabilirsiniz. Temiz üründür fiyatı 25tl.

Eklentiler

• $DSC04895.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $DSC04896.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC04897.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 61
C&A 3/6 ay Beyaz renk, temiz kullanılmış astronot dışarı tulumu 20tl.

Eklentiler

• $DSC04902.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC04903.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC04904.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 52
Mothercare bebek bakım çantası, kırmızı renkte, yedeği olduğundan sayılı kullanılmıştır, tertemiz, ısı koruma gözü, alt açma pedli 25tl.

selamlar,
çok küçük bir çanta değil di mi? bazılarına doğru düzgün yedek kıyafet, bez filan sığmıyor ne yazık ki.. Bir de son fiyatınız ne olur? Ayrıca hangi şehirdesiniz?

selamlar,
çok küçük bir çanta değil di mi? bazılarına doğru düzgün yedek kıyafet, bez filan sığmıyor ne yazık ki.. Bir de son fiyatınız ne olur? Ayrıca hangi şehirdesiniz?

çok küçük bir çanta değildir, çok temizdir sayılı kullandık yedek başka çantamızda vardı. bir kaç ürün alırsanız ufak bir ikram yapabilirim.

Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici CD Çalar

sorunsuz çalışıyor pilleri üstünde :) 25tl

Eklentiler

• $fisher3.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $fisher1.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $fisher2.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 74
Fisher Price L&L Eğitici Müzik Çalar (Türkçe)

Çalışır durumdadır, pilini değiştirmek lazım bayadır oynamıyor bizimki 12tl.

Eklentiler

• $fisher6.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 57
  • $fisher4.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $fisher5.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 54
çok küçük bir çanta değildir, çok temizdir sayılı kullandık yedek başka çantamızda vardı. bir kaç ürün alırsanız ufak bir ikram yapabilirim.

ptt kargo ile kapıda ödeme şansım var mı?

ptt kargo ile kapıda ödeme şansım var mı?

böyle bir şansınız var tabiiki ama acil gönderemem ptt kargoyu çağırdığımda geliyor gelmiyor belli olmuyor. yurtiçi kargo da varsa kapıda ödeme daha kolay olur benim için. özel mesaj hakkınız varsa eğer mail adresinizi gönderirseniz daha detaylı konuşabiliriz.

şirin fıstıklar için çok güzel benim oğluşuma bişeyler yokmu???

keşke bir de oğlum olsaydı diyeceğim ama şimdilik bir tanesiyle zor başa çıkabiliyorum :) unisez şeyler almaya özen göstersem de kız ürünleri bambaşka :) kışlıklarda uzun kollu özellikle erkek reyonundan aldığım ürünleri var aslında ama daha zamanı var birde ileriki dönemde ayakkabıları olacak tamamı unisex alıyorum. kırmızı, beyaz renk gibi.
bebeğiniz ne kadarlık body tulum gibi ürünleri de var hatta kullanmadığım hiç.

canım ben anne bebek bakım cantasını almak ıstıyorum umarım duruyordur ozel mesaj hakkım daha yok bana ulasırsan sevınırım

çanta ayrıldı diyorsunuz,eğer bi aksilik çıkarsa bana özelden tel no verebilirmisiniz çok ihtiyacım var hazırlık yapmam lazım...teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…