Bebek Beslenmesi yemiyor bu kız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
aynı dert bendede var benim kızım 6 aylık
bi çaresi yok sanırım yada bulan banda söylesin

benimki de öyle 7.5 aylık diş çıkarcaktır bence ben ona yoruyorum demir ilacı kullandığı halde yemiyor çıldırcam

özelikle üst ön dişlerin çıkması sırasında benzer sorunlar yaşıyor galiba bütün bebekler. bizde de aynı sorun oldu. kesinlikle ısrar etmemek gerekiyor. ısrarla yedirirseniz bir süre sonra ağızda tutma ve sonrasında kusma sorunları oluyor. bu dönemi hem kendiniz hem de bebeğiniz için savaşa çevirmeden en sakin şekilde geçirmeye çalışmak en hayırlısı. gıdalarını katı değil mümkün olduğunca sulu hazırlarsanız, yemeklerini soğuğa yakın ılık ve yoğurtla beraber yedirirseniz, eğer yemek uygunsa yanına çoook çok az şekerli komposto verirseniz biraz daha rahat atlatılıyor.

canım öncedende yemiyorsa iştahsız çocuktur çaresi yok malesef eğer sadce 15 gündür yemiyorsa diş yada sıcaklardanır yada geçicidir benim oğlumda yemiyor ama 4 ayıktan beri malesef zorla veriyoruz artık kabıllendim kaç dr değiştirdim bu yüzden malesef çaresi yok ne kadar yemek isterse okadar yesin diyorum artık yoksa ben bunlaıma giriyorum

iki ay çok güzel yedi ek gıdaları dişide çıkarttu ama bu son 15 gündür azını öyle bir kapatıyoki açmıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…