- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
nevroşum yeni anket ne zaman açılacak tatlımı yaptım aksiyon bittiYapmazsan olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevroşum yeni anket ne zaman açılacak tatlımı yaptım aksiyon bittiYapmazsan olmaz
Bağımlılık yaptı değil minevroşum yeni anket ne zaman açılacak tatlımı yaptım aksiyon bitti
meg duymasın bugün hiç topiğe gitmedim hep buradaydım aynen alıştım burayaBağımlılık yaptı değil mi
Oylama başlayınca burasıda güncellenir
Aman duymasınmeg duymasın bugün hiç topiğe gitmedim hep buradaydım aynen alıştım buraya
Neyi duymasın @MegAman duymasın
Neyi duymasın @Meg
arkamdan su dökünAzra910 3 e kadar sayıyorum1-2-3 arkadan bakmadan kaç
Sen artık bizim demirbaşımızsın bir yere gidemezsin..Gitsende dönüşü tekrar buraya olacaktırarkamdan su dökün
ay valla öyle oldu şerbetli seçilirse şunu yaparım börek seçilirse şunu yaparım diyorum sürekli kendimeSen artık bizim demirbaşımızsın bir yere gidemezsin..Gitsende dönüşü tekrar buraya olacaktır
Bırakalım gitsin Azra910 yı dönerse bizimdir,dönmezse hiç bizim olmamıştırSen artık bizim demirbaşımızsın bir yere gidemezsin..Gitsende dönüşü tekrar buraya olacaktır
Bak ben 4 yıl önce buraya girdim bir daha çıkmadımKazen: Hadi yeter bitti Bir daha yapmıyoruz diyene kadar buradayımay valla öyle oldu şerbetli seçilirse şunu yaparım börek seçilirse şunu yaparım diyorum sürekli kendime
Tamam o zaman konuyu taşıyorumBırakalım gitsin Azra910 yı dönerse bizimdir,dönmezse hiç bizim olmamıştır
Sıfırladım anketienee anket mi yenilendiiiiiiiiii
evet hocam bende senin yolunda ilerliyorum galiba burdayım bakalım kaç sene daha kurtulamazsınız bendennnBak ben 4 yıl önce buraya girdim bir daha çıkmadımKazen'' Hadi yeter bitti Bir daha yapmıyoruz diyene kadar buradayım
En azından madalya veya proluk alana kadar bir yere gitmeBak evlaefe azmetti ,yıllarca katıldı ve sonunda kazandıevet hocam bende senin yolunda ilerliyorum galiba burdayım bakalım kaç sene daha kurtulamazsınız bendennn
zatten bir madalyam olsa ne güzel olurrr çok havalı yavEn azından madalya veya proluk alana kadar bir yere gitmeBak evlaefe azmetti ,yıllarca katıldı ve sonunda kazandı
İnşaallah olurzatten bir madalyam olsa ne güzel olurrr çok havalı yav