Yemekteyiz ShowTv

yemekteyizi çok nadir izlerim böle sonuna kadar izledğim hiç olmamıştır... ama güzel yani ii program .

yanlız bu hafta bedirhan benek bir beyaz melek insana saç baş yolduruyor yaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52::52::53::53::53::53::53::53:
Allahım nasıl beyeniyor kendini ne nasıl beyeniyor..alman mutfağını biliyor verhasıl ne yabancı yemek varsa biliyor güya kendince ama ağzını kapatıp şapırdatmadan yemek yemeği öğrenememiş. o show için çıkmış oraya belli... ama onun yüzünden soğudum programdan.... ay bi gülüşü var bide.... :37::37::37::37::37::37::37:
naciye teyze çok tatlı valla .. onun için izliyorum zaten...

bedirhan melek bir beyaz melekkkkk
ıyyyy bu adamın konuşması gülmesi aman allahım dayanılmaz bi gıcıklıkta :41:

bedirhan melek bir beyaz melekkkkk
ıyyyy bu adamın konuşması gülmesi aman allahım dayanılmaz bi gıcıklıkta :41:

hiç sorma yaaa.. bide dün işte diyorlar ki nasıl biriyle evli olmak istersiniz. benim seviyemde olması lazım demezmi ay kafamı duvara duvara vurdum... yani bunda özgüven müthiş bi şekilde tavan yapmış... yanıma yakışacak diyor... o gülüşü zaten hani bide gülerken ağzını falan yamultuyor ya bazen hani böle zengin fabrikatörler gibi.. :52::52::52::52::52::52::35::35::37::37::37:

Son düzenleme:
kız artık bedirhanın yanında naciyecik peri gibi kalıyor :D:1::1:

len bunlamı uğraştın 3 saat boyuna posuna yazık len:1::1::1::1::1:
bak burda haklısın :1:
hiç sorma yaaa.. bide dün işte diyorlar ki nasıl biriyle evli olmak istersiniz. benim seviyemde olması lazım demezmi ay kafamı duvara duvara vurdum... yani bunda özgüven müthiş bi şekilde tavan yapmış... yanıma yakışacak diyor... o gülüşü zaten hani bide gülerken ağzını falan yamultuyor ya bazen hani böle zengin fabrikatörler gibi.. :52::52::52::52::52::52::35::35::37::37::37:

ayy allahım kro işte ya kro kro kro :)))))))
bedirhan melek bir beyaz melekkk :27:

iklim: ayy allahım kro işte ya kro kro kro :)))))))
bedirhan melek bir beyaz melekkk :27:[/QUOTE]

valla ya

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::60::60:

Son düzenleme:
arkadaslar bu haftaki yarismacilardan biri milfoylu manisa kebabi yapti galiba tarifi alan varsa yazarmi.

saat kacta baslıyor kızlar ne zaman acsam master chef var..bana hersey yakısır basladııgından berı ızleyyorum:6:

2:10 gibi başlıyo, zaten bana herşey yakışır bitmiş oluyo ya da bitmek üzere oluyo:31:

bi ara paçangadan gına gelmişti şimdide kuru patlıcan dolması, hiç sevmem:27::27:

bugünkü yarışan kızın arabasına bayıldım mercedes spor bir araba kaç paraysa artık kızın babası iş adamı sanırım :97:

Back
X