Yemekteyiz ShowTv

geçen hafta iyiki o dj kız kazandı... o esramıdır nedir aman yarabbi evlerden ırak... :)
hele o hemşire olan komik kadın ben yazdım ben ördüm bana yeteneksiz dediler tripleri :))))
bu haftada elifin şansı yok sanırsam, dier kızında şansı varmı bilemem ama çok bilmiş gıcık bi tip... işallah kazandıkları parayı bi hayır kurumuna vs bağışlarlar....

ama bu rafet şef, yerlere koyduğu market poşetlerini hem tezgaha hem kesme tahtasına koydu:5:

valla bu yemekleri evde yapsam eşim beğenmez, kafasına geçirmek zorunda kalırım:27::27:

ama otelde yese bayılır o ayrı
:27::27:

ay örtü kullanmaması çok hoşuma gitti ayrıca

o yemek isimleri ne ya öle maşallahhhhhh özgür şef dedi ya ismi bu kadar uzun yemeğin ama azıcık bişi koycak diye öle valla :1:

Ben de şeflerden bişey öğreneceğimi sanmıştım ama yemeklerin adını bile ezberleyemedim:1:
Ama çok tatlılar hepsi. Uzuuunn süreden beri ilk defa Yemekteyiz`i seyrediyorum.

Bende çok umutlanmıştım ama yemekler çok karışık geldi bana, hangisi hangi yemeğin sosuydu karıştırdım, bir de ben ıhlamur , adaçayı veya mandalina soslu yemek hoş olmaz diye düşünüyorum

ilk defa hiç zap yapmadan bir program izledim bu yemekteyiz tarihinde

ne kadar ünlü olsalarda usta olsalarda adab biliyorlar valla.eve ayakkabıyla bile girmiyolar ki çıkar diyen yok.

yemekleri hakkıyla yiyolar hemde iştahla.eleştiri yapıyolar ama açıklayıcı bi şekilde.

yemekleri evimizde biraz zor yaparız tabi ama izlemesi keyifli

ilk defa hiç zap yapmadan bir program izledim bu yemekteyiz tarihinde

ne kadar ünlü olsalarda usta olsalarda adab biliyorlar valla.eve ayakkabıyla bile girmiyolar ki çıkar diyen yok.

yemekleri hakkıyla yiyolar hemde iştahla.eleştiri yapıyolar ama açıklayıcı bi şekilde.

yemekleri evimizde biraz zor yaparız tabi ama izlemesi keyifli

Ben de çok beğendim bu haftanın yarışmacılarını. Dediğin gibi seviye hiç düşmedi. Bi kaç grup daha yapsalar keşke şeflerle. Oktay usta falan da katılsa..:69: Oktay ustaaaaa duy sesiimmiiii :56: :56:

Unuttum izlemeyi, aklıma geldiğinde de sonlarıydı. İnşallah gece seyredebilirim.
Bugünkü bayan kaç puan aldı?:26:

31 aldı canım.Cidden keyifliydi,saygılın insanlar.Diğer yarışmacılar seyretsin de biraz edep öğrensin.

Umarım bu yarışmaya katılan yurdum insanları bu ustaları gördükten sonra ben gurmeyim diye böbürlenip hava atmazlar.

Pazartesi günü kabak tatlısı yapılmış.
İzleyen varsa tarifi yazabilir misiniz?
Teşekkürler.

Back
X