icinden ne gelioosa ama bence kot sik bi ust ve topuklu ayakkabi : )
off ne bileyim ya oturdum pc ye bakıyorum saf saf bende öyle düşünüyorum aslında ama ne bileyim yüksek bel etek badi de düşünüyorum canım saoll yinede
Maç izlencek bi mekansa bencede kot,üstüne şık bişeyler ve topuklu ayakkabılar..........
Maç izlencek bi mekansa bencede kot,üstüne şık bişeyler ve topuklu ayakkabılar..........
:) giy bak bakalim hangisi moduna uygun bugun ben simsiyah giyindim mesela icim ruh halim cok kotuama aksam kirmizi giyerim diye planlamistim guya yemeege gidicez bizde esimlee hic biryere gidesim yok yani bak bakalim hangisi ile daha rahatsin@
giyin şekerim neden ruh halin kötüki kırmızılar seni keyiflendirir
mac bu spor giiyin birak klasigi topugu falan:))))
ayy bilemiyoum ya icim bi tuhaf benim bu gunelrde ruh halim bozuk surekli bi bas agrisi uzgunum mutsuzum ama nedenim yok yani hersey harika giidsoo esim kendini neden uzuosun dio ama ben de bilemiyorumoff ne yapicam bilemiyorum spora basladim dun 1 saat yuruyus falan derken dhaada kotu agridi basim neden boyleyim keyifli olamiyorum biri dokunsa agliycam yani..
İnan bende 1hafta öncesine kadar aynıydım nedenini bilmiyordum arkadaşlarla takıldım hemen olmasada bisüre sonra geçti eşimde çok çabaladı bu defa onunda morali bozuldu derin nefes al güzelce giyin bence bu gecenin tadını çıkar eşinle keyifli bir akşam geçirin evdeysn de eğer o dahada çok seni sıkar moralin bozulur baş ağrısıda sıkıldığın içindr değilsede doktora git bence canım bu arada dokunsan ağlıycak modundaysan ağla rahatla ben öyle yaptım:26:
Bende ddokunsalar ağlıcam modundayım kaç gündür..bugun havada kötüydü biraz içim sıkıldı,ağladım içimi döktüm vala..bazen geliyo arada insana depresyona giriyo..havalardan diye umuyorum ben canım...........
ayy bielmiyorum ki adaminda modunu bozuyorum hereyin var evbin araban seni delice seven bi adam sagliklisin dugununu planla dio ama ne bilyim off ya icimde var anlatamadigim bisi ama ne bilemiyorum.. kendimide begenmiyorum hicbirsey yakismioo oldum 78 kilo dugununm 3 ay icinde 65 nasil olcam kina o bu su derken ne giycem kaynanam cok ozenio kendisi cok kucuk zayif biri off ya millet benimle dalga gecicek esim tatile gitmek istioo heryer guzel kadin rus kaynio ne yapicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?