Yemek yiyemiyorum..

Almira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
40
0
Meraba arkadaslar.. Benim sorunum bayaa bi farklı sanırım.. :1no2:
Çaresini henüz bende bulamadım..
3 ay önce boğazıma birşey takıldı gibi hissettim ve o günden beri yemek yiyemiyorum.. :1no2:
Napıcaımı bilmiyorum ne yesem boğazımda kalıcak gibi geliyo sanki orda büyük bi düğüm var ve yememi engelliyo..
Herkes bunun psikolojik oldğunu söylüyo ama ben saçma saçma şeyler düşünüyorum
yok yemek borum daraldı yemekler gitmiyo artık, yok yemek yemeyi unuttum tarzı şeyler..
Psikololga ve psikyatra gidiyorum.. İlaç almaya başladım 2 aydır ilaç kullanıyorum hala bi düzelme yok..
Hergün ağlıyorum artık bende yemek istiyorum
Allah kimsenin başına böyle dert vermesin..
Dünyada tekim galiba çevresinde böyle bişey yaşayan varmı nolur bişey söyleyin
6 kilo verdim iyice kemik kaldım çorbayla yaşıyorum hayattan zevk alamıyorm artıkkkkkaydirigubbakcemile

psikolog haricinde bir dahiliye uzmanına göründünüz mü? belki gerçekten bir sorun vardır. geçmiş olsun

Kulak burun boğaz doktoruna gittim.. Bişey olmadığını söyledi kamerayla baktı.. =/

komşumuzdada öyle sorunu var yemek yiyemiyor çok zayıf onunda boğazından geçmiyormuş sanki 1şey takılıyor boğazıma diyor oda yiyemiyor

dayım 42 yaşında yıllardır sofrada boğazına yemek takılır su içerdii artık her yemkete sofrada illet ederdik yüreğimiz ağzımıza gelirdi gitmediği doktor kalmadı hiç birşey yok dediler en son bir doktor orda kapalı bir zar varmış tabirii caizse kızlık zarı gibi
dayımda çok aksidir olmicam o ameliyatı demiş inanın başhekimler dayımın dükkanına geldi onbin kişide bir olurmuş türkiyede ilkmiş doktorlar yalvarıyormuş şart koy bende ameliyata girim diye
böle ilk olan amlietları girmek isterler olduuu 42 yaşından sonra yeniden doğmuş gibi oldu
tekrar git cnm görememiş olabilirler belki gerçekten birşey var boğazında...

Canım dayın kulak burun boğaz doktorunamı gitti yoksa endoskopi falan mı yapıldı ?

Sen tekrardan bir kulak bur boğaz uzmanına görünmelisin bence...
Geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versin.

Meraba arkadaslar.. Benim sorunum bayaa bi farklı sanırım.. :1no2:
Çaresini henüz bende bulamadım..
3 ay önce boğazıma birşey takıldı gibi hissettim ve o günden beri yemek yiyemiyorum.. :1no2:
Napıcaımı bilmiyorum ne yesem boğazımda kalıcak gibi geliyo sanki orda büyük bi düğüm var ve yememi engelliyo..
Herkes bunun psikolojik oldğunu söylüyo ama ben saçma saçma şeyler düşünüyorum
yok yemek borum daraldı yemekler gitmiyo artık, yok yemek yemeyi unuttum tarzı şeyler..
Psikololga ve psikyatra gidiyorum.. İlaç almaya başladım 2 aydır ilaç kullanıyorum hala bi düzelme yok..
Hergün ağlıyorum artık bende yemek istiyorum
Allah kimsenin başına böyle dert vermesin..
Dünyada tekim galiba çevresinde böyle bişey yaşayan varmı nolur bişey söyleyin
6 kilo verdim iyice kemik kaldım çorbayla yaşıyorum hayattan zevk alamıyorm artıkkkkkaydirigubbakcemile

tek degılsın canım yasadıklarının aynısını bende yasadım gercekten cok kötu
kafana takmamaya calıs aklına getırme bı muddet sonra gececektır emın ol:teselli:

ilk defa duydum ve çok şaşırdım ....çok da üzüldüm canım benim...Allah şifa versin...

eğer görünürde bi sorun yoksa yani psikolojikse kendini yine sadece sen tedavi edebilirsin ilaçların faydası olacağını sanmam herşey beyinde biter önceki anlarını düşün böyle bi sorun varmıydı yoksa rahatla ve düşünmeden yemeye çalış geçmiş olsun....

öncelikle geçmiş olsun, aynı durumu kuzenimde yaşadı hatta kilolu sayılabilecek biriyken yirmi kilo verdi bu rahatsızlık yüzünden iğne ipliğe döndü.. doktora gitti, psikologa gitti çare bulamadı derken reflü çıktı, şimdi tedavi oldu ve eskiye döndü.. sende iyice üstüne git durumun illaki bişey vardır, sıkma canını.

öncelikle geçmiş olsun yazdıklarınızı okuyunca kendi yaşadıklarımı hatırladım..
yaklaşık 2 yıl önce aynı şikayetler bende de vardı.. boğazımda kocaman bi düğüm ve yemek yiyememe, iştahsızlık, tokluk hissi oluştu.. aylarca yiyemedim, yediğim zamanlar boğulacakmış gibi oldum, 10 kilo verdim.. sonunda endoskopi yapıldı ve reflü- gastrit olduğu ortaya çıktı, şimdi her ne kadar ağrım olsa ve istediklerimi yiyemesem de boğazımdaki düğümün reflümden kaynaklandığını biliyorum.. sizin de tamamen psikolojik olabileceğini zannetmiyorum, ayrıca bir gastroentolojiye gitmenizde fayda var..

Son düzenleme:
Cok tesekkurler cevaplarınız icin ama ben endoskopidende korkuyorum :KK43: Kulak-Burn-B doktorum endoskopiye gerek bile yok dedi.. Annemde özel hastane olduğu için para için her şeyi yaptırırlar gerek yok diyosa emin ol gerek yoktur diyo off çok kötü bişey gerçekten yaşayan arkadaşlar çok iyi anlar :KK43: bende tekim sanıyodum.. Psikolojik olduğu şurdan belli aslında; benim küçüklükte beri boğulma korkum vardır.. küçükkende böyle birşey yaşamışım ve annem anlatıyo boğuluyorum diye evin içinde koşarmışım.. Aynılarını yaşamıştım ama bademcik ameliyatı oldm ve geçti.. Bu olay başlamadan önce de dışarda yeme korkum başlamıştı.. Okulda yemiyodum kalıyo sanıyodum eve gelince hiç bi kötülük hissetmiyodum.. 1 Hafta sonra evdede yiyememeye başladım.. ama bu 3 ay içinde 4-5 gün yediğim de oldu.. Çok karışık gerçeken ölmek istiyorum.. intiharı düşündüm.. psikoloğum böylede yaşayabilirsin ölmezsn sağlık açısından düşünme sosyal yaşantını etkiler sadece o yüzden çalışıyoruz diyo.. :KK43:

Cok tesekkurler cevaplarınız icin ama ben endoskopidende korkuyorum :KK43: Kulak-Burn-B doktorum endoskopiye gerek bile yok dedi.. Annemde özel hastane olduğu için para için her şeyi yaptırırlar gerek yok diyosa emin ol gerek yoktur diyo off çok kötü bişey gerçekten yaşayan arkadaşlar çok iyi anlar :KK43: bende tekim sanıyodum.. Psikolojik olduğu şurdan belli aslında; benim küçüklükte beri boğulma korkum vardır.. küçükkende böyle birşey yaşamışım ve annem anlatıyo boğuluyorum diye evin içinde koşarmışım.. Aynılarını yaşamıştım ama bademcik ameliyatı oldm ve geçti.. Bu olay başlamadan önce de dışarda yeme korkum başlamıştı.. Okulda yemiyodum kalıyo sanıyodum eve gelince hiç bi kötülük hissetmiyodum.. 1 Hafta sonra evdede yiyememeye başladım.. ama bu 3 ay içinde 4-5 gün yediğim de oldu.. Çok karışık gerçeken ölmek istiyorum.. intiharı düşündüm.. psikoloğum böylede yaşayabilirsin ölmezsn sağlık açısından düşünme sosyal yaşantını etkiler sadece o yüzden çalışıyoruz diyo.. :KK43:

reflüde olabilir..benim reflüm var ara ara bana da oluyor öyle..
bogazımda sankı bır ıgne var gıbı...endoskopıden korkma
ben devletde olmama ragmen hıc bısey hıssetmedım yarı uyuşuk oluyorsun zaten
bir iğne yapıyorlar yarı baygın oluyorsun..en fazla 5 dakka sürüyor..

Öyle deme canım ya inan 200 kilo olsam ama yesem diyorumm.. :KK43:

yok canım yanlış anlama
bir kaç kilo fazlam var da o yüzden iştahım da yerinde şu günlerdecokacimcoookcokacimcoook
üzülme sen canım...doktora devam et en doğrusunu onlar bilir tabiki..

öncelikle geçmiş olsun, aynı durumu kuzenimde yaşadı hatta kilolu sayılabilecek biriyken yirmi kilo verdi bu rahatsızlık yüzünden iğne ipliğe döndü.. doktora gitti, psikologa gitti çare bulamadı derken reflü çıktı, şimdi tedavi oldu ve eskiye döndü.. sende iyice üstüne git durumun illaki bişey vardır, sıkma canını.

bence de reflü olabilir.
bende de 1 ay önce aynı sorun vardı.internetten çok araştırdım.
ya psikolojik nedenlerden dolayı oluyomuş ya da reflünün bir belirtisiymiş.
çok acı yerdim asitli içecek çok içerdim
doktora gitmedim ama yediklerime içtiklerime dikkat edince geçti..
bi doktora görün istersen canım

X