Psikologa gittiniz miMerhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.
Çekildi fakat birsey olmadığı söylendi ayriyeten bütün kan testleri ve farklı tahliller de yapıldı hepsi normal dendiHangi doktorlara gittiniz? Endoskopi çekildi mi?
Hayır mide ilacı verdi sadece ama bir işe yaramadı. İse yaramayınca tekrar gittim ama değişen birşey olmadıPeki doktor iştah açıcı bir ilaçta mı vermedi?
Hayır psikoloğa gitmedimPsikologa gittiniz mi
Tavsiyenizi dinleyeceğim fakat sadece üzülünce olan bir durum değil her an olan bir şey bazen aklıma yemek gelince bile bulanıyor ve ne yaptıysam geçmediÜzülünce stres olunca veya herhangi düzeniniz dışında bir olay gerçekleşince mi böyle oluyor? Eğer öyleyse psikoloğa da görünün deri
Mutlaka psikoloğa da görününTavsiyenizi dinleyeceğim fakat sadece üzülünce olan bir durum değil her an olan bir şey bazen aklıma yemek gelince bile bulanıyor ve ne yaptıysam geçmedi
ben de bu şekildeyim , çok kötü bir ilişkinin son zamanlarında aynen bunu yaşadım. bir elmayı 4 e bölüm her öğünde bir parçasını yiyordum. ailem endoskopi felan yaptıralım dedi . yaptırdık her şey temiz çıktı.Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.
Tomografi çektirdiniz mi ?Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.
Keşke bende yiyemesem .. canım geçmiş olsun şekerine baktırdın mı ? Şeker de hem zayıflatır hem de kilo aldırır durduk yere kilo verdirtebiliyor ama mide bulantısı diyorsun .. gebelik felan olabilir mı ? Veya midene baktılar sanırsam bakmadılarsa baktır derimMerhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.
Bende senin gibiydim düzeldi sonra hatta bazı dönemler aşırı iştahsızlık ve asla aç hissetmeme lokmanın ağzımda büyümesi ve öğürme hissi oluyor tabii dönem dönem sigara, stres, uykusuzluk, düzensiz bir hayatta çok etkiliyor. Ha bunlarda da bir sıkıntı yok diyorsan psikiyatriye git ama doktora belirt iştah kapatan ilaç değil iştah açan ilaç versin. Ben 2020de anksiyete stres için gitmiştim bir ilaç verdi aşırı iştah açtı güzel kilo almıştım ama güzel iştah açtığı için yemeklere saldırıyorsun sağlıksız beslenirsen şeker ve hamur işi bs bu seferde göbek ve ve sırt yağları kalın kol şişman bir yüz olur ben 40 kiloydum 56 oldum 8 ayda falan sonra diyet yapıp 50ye düştüm. Şimdi de iştahım var ama sağlıklı besinler tüketiyorumMerhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.
merhaba bu duruma çare buldunuz muMerhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekmerhaba
Acaba psikolojik bi durum mu kendinizi nasıl hissediyosunuz gün içinde genel olarak?Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?