Yemek yiyemiyorum yardımmm

ikrab

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2023
12
1
6
25
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir sürekli olarak mide bulantısı yaşıyorum yemek yiyemiyorum doktora da gittim fakat yaptıkları bütün testlerde bir sıkıntı olmadığını söyleyip yolladılar bu durumu nasıl aşacağımı bilemiyorum. İyice zayıfladım kilo almak istiyorum ama yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor.

Psikologa gittiniz mi

Hangi doktorlara gittiniz? Endoskopi çekildi mi?

Üzülünce stres olunca veya herhangi düzeniniz dışında bir olay gerçekleşince mi böyle oluyor? Eğer öyleyse psikoloğa da görünün derim

Üzülünce stres olunca veya herhangi düzeniniz dışında bir olay gerçekleşince mi böyle oluyor? Eğer öyleyse psikoloğa da görünün deri
Tavsiyenizi dinleyeceğim fakat sadece üzülünce olan bir durum değil her an olan bir şey bazen aklıma yemek gelince bile bulanıyor ve ne yaptıysam geçmedi

ben de bu şekildeyim , çok kötü bir ilişkinin son zamanlarında aynen bunu yaşadım. bir elmayı 4 e bölüm her öğünde bir parçasını yiyordum. ailem endoskopi felan yaptıralım dedi . yaptırdık her şey temiz çıktı.
Sonuç olarak psikolojik olduğunu düşünüp psikoloğa gittim , ama işte metmapid, panto vs de kullandım çünkü stressten sürekli asit salgılıyordu midem .
Psikoloğa gidine hemen kilo aldıım diyemem. 43 kiloydum yavaş yavaş 5 ayda 48 e çıktım :/ malesef kolay bir süreç olmuyor.

Tomografi çektirdiniz mi ?
Bende de aynı sıkıntılar var. (benim açtığım soruları da okuyabilirsin) 5 aydır mide bulantısı ve az yemek yeme var. Kan testi yapıldı vitamin eksiği çıktı. Ama vitaminleri kullanmama rağmen düzelemedim. Dr dan tomografi rica ettim endoskopi çekilene kadar. Böbrekte taş çıktı 3mm Ve mide de şişlik ve kalınlaşma Ekim ayında endoskopi olacağım. Rabbim herkese şifa versin. Her şeyiniz temiz çıktıysa psikolojiktir.

Merhaba nasıl oldunuz ben de endeskopi oldum ince bağırsaktan biopsi parça aldılar safra asidi fazlalığı dedi ilaç verdi safrax die kilo almazsan kolonoskopi dedi şimdi de BT tomografi üst ilaçlı cekilcek nasıl oluyor biliyor musunuz tomografi ilaçlı üst BT olucakmis

Keşke bende yiyemesem .. canım geçmiş olsun şekerine baktırdın mı ? Şeker de hem zayıflatır hem de kilo aldırır durduk yere kilo verdirtebiliyor ama mide bulantısı diyorsun .. gebelik felan olabilir mı ? Veya midene baktılar sanırsam bakmadılarsa baktır derim

Bende senin gibiydim düzeldi sonra hatta bazı dönemler aşırı iştahsızlık ve asla aç hissetmeme lokmanın ağzımda büyümesi ve öğürme hissi oluyor tabii dönem dönem sigara, stres, uykusuzluk, düzensiz bir hayatta çok etkiliyor. Ha bunlarda da bir sıkıntı yok diyorsan psikiyatriye git ama doktora belirt iştah kapatan ilaç değil iştah açan ilaç versin. Ben 2020de anksiyete stres için gitmiştim bir ilaç verdi aşırı iştah açtı güzel kilo almıştım ama güzel iştah açtığı için yemeklere saldırıyorsun sağlıksız beslenirsen şeker ve hamur işi bs bu seferde göbek ve ve sırt yağları kalın kol şişman bir yüz olur ben 40 kiloydum 56 oldum 8 ayda falan sonra diyet yapıp 50ye düştüm. Şimdi de iştahım var ama sağlıklı besinler tüketiyorum

merhaba bu duruma çare buldunuz mu

merhaba tahliller temiz çıktıysa psikolojik olarak bi yardım almayı mutlaka düşün. Altta yatan bir sebepten dolayı iştahın olmayabilir.

Acaba psikolojik bi durum mu kendinizi nasıl hissediyosunuz gün içinde genel olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…