Teşekkür ederim pazartesi İnşallah giderim.bir haftadir ustelik uzun bir sure tabi gidin hastaneye onemli bence dahiliye bolumu
Ben de surekli acim ama yedigim halde.
Evli misiniz? Hamile olma ihtimaliniz var mi?Iyi geceler hanımlar. Dert mi bilmiyorum ama 1 haftadan fazladır Yemek yiyemiyorum. Sürekli açım. Bişeyler hazırlıyorum sevdiğim yemeklerden bi iki lokma alıyorum sonrası midem bulaniyor. Bu bir haftada kilo da verdim. Bunun için hastaneye gidilir mi. Gidilirse hangi bölüme gitmem lazım. Varmi bilgisi olan yada benim gibi olan.
Keşke bendede olsa da yiyebilsem kahvaltı dahi edemiyorum çay sadece bide kahve böyle gecio.Seni burada yaşatmazlar bacım
Şaka bi yana mutlaka git tahlil ister doktor mutlaka.
Benim gibi iştahı 7/24 açık arkadaşlara da sağlıklı iştahsızlıklar diliyorum.
Yok hamile değilim eminim maalesef.Evli misiniz? Hamile olma ihtimaliniz var mi?
Bana anlattiklariniz hamileligin ilk haftalarinda yasanan durumlari dusundurdu.Yok hamile değilim eminim maalesef.
yesem Keşke öyle aç olsam bucok fena bişi ya
Hamile olsam çok mutlu olurdum da maalesef degilimBana anlattiklariniz hamileligin ilk haftalarinda yasanan durumlari dusundurdu.
Umarim kotu bir sonucla karsilasmazsiniz.
Doverim kizim seni.Cok fenaymis. Butun kotlarima 10 km oteden bakiyorum. Artik pes ettim iki pantolon aldim.
Giyeceklerim tayt ile kisitli kaliyor. Gobegimi saklasam kalcami nereye saklayacagimi dusunup duruyorum. Etek elbise nedir unutmus durumdayim.
Cok dolmusum uzerime gelme. Butun hirsimi senden alirim.
AminnnnnnnSeni burada yaşatmazlar bacım
Şaka bi yana mutlaka git tahlil ister doktor mutlaka.
Benim gibi iştahı 7/24 açık arkadaşlara da sağlıklı iştahsızlıklar diliyorum.
Halk arasında yürek kalkması denir canım bu işten anlayan biri varsa çevrende ona git. Yoksa biri mideni aşağı doğru ovalasın nette de bulabilirsin. Göbek düşmesi de olabilir bir araştır. Bunları doktorlar kabul etmiyor muhtemelen bişey yok derler. Göbek fıtığı da olabilirsin.Iyi geceler hanımlar. Dert mi bilmiyorum ama 1 haftadan fazladır Yemek yiyemiyorum. Sürekli açım. Bişeyler hazırlıyorum sevdiğim yemeklerden bi iki lokma alıyorum sonrası midem bulaniyor. Bu bir haftada kilo da verdim. Bunun için hastaneye gidilir mi. Gidilirse hangi bölüme gitmem lazım. Varmi bilgisi olan yada benim gibi olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?