• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yiyememek

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
Iyi geceler hanımlar. Dert mi bilmiyorum ama 1 haftadan fazladır Yemek yiyemiyorum. Sürekli açım. Bişeyler hazırlıyorum sevdiğim yemeklerden bi iki lokma alıyorum sonrası midem bulaniyor. Bu bir haftada kilo da verdim. Bunun için hastaneye gidilir mi. Gidilirse hangi bölüme gitmem lazım. Varmi bilgisi olan yada benim gibi olan.

bir haftadir ustelik uzun bir sure tabi gidin hastaneye onemli bence dahiliye bolumu

Iyi geceler hanımlar. Dert mi bilmiyorum ama 1 haftadan fazladır Yemek yiyemiyorum. Sürekli açım. Bişeyler hazırlıyorum sevdiğim yemeklerden bi iki lokma alıyorum sonrası midem bulaniyor. Bu bir haftada kilo da verdim. Bunun için hastaneye gidilir mi. Gidilirse hangi bölüme gitmem lazım. Varmi bilgisi olan yada benim gibi olan.
Evli misiniz? Hamile olma ihtimaliniz var mi?

Seni burada yaşatmazlar bacım :KK53:
Şaka bi yana mutlaka git tahlil ister doktor mutlaka.
Benim gibi iştahı 7/24 açık arkadaşlara da sağlıklı iştahsızlıklar diliyorum. :confused:
Keşke bendede olsa da yiyebilsem kahvaltı dahi edemiyorum çay sadece bide kahve böyle gecio.

:rolleyes: yesem Keşke öyle aç olsam bucok fena bişi ya

Doverim kizim seni.:KK53: Cok fenaymis. Butun kotlarima 10 km oteden bakiyorum. Artik pes ettim iki pantolon aldim.

Giyeceklerim tayt ile kisitli kaliyor. Gobegimi saklasam kalcami nereye saklayacagimi dusunup duruyorum. Etek elbise nedir unutmus durumdayim.

Cok dolmusum uzerime gelme. Butun hirsimi senden alirim.:KK70:

Doverim kizim seni.:KK53: Cok fenaymis. Butun kotlarima 10 km oteden bakiyorum. Artik pes ettim iki pantolon aldim.

Giyeceklerim tayt ile kisitli kaliyor. Gobegimi saklasam kalcami nereye saklayacagimi dusunup duruyorum. Etek elbise nedir unutmus durumdayim.

Cok dolmusum uzerime gelme. Butun hirsimi senden alirim.:KK70:
:KK48: bende de aynı bi kot bile giysen kalça yok bişi yok kadın gibi değil çocuk gibiyim düşüm artık ama tabi kilolu olmak da kötü yemeyip aç kalmak daha mantıklı galiba şimdi sen öyle diyince bi geri cekilesim geldi.

Bende sabit 49 kiloyum taş çatlasa 50-51 olurum ama 52yi gördüğüm anda durduk yere senin gibi oluyorum. Bünye yemeği kesiyor paikolojik galiba. Ne yapsam yiyemiyorum

Mümkünse kalabalık bi ortamda ya da eşinizle dostunuzla yiyin yemeği, insanın iştahı açılıyo kalabalıkta.
Bu ara canınız sıkkınsa ondan da olabilir.

Bende de oluyo ara ara ama ben uykuyla ilintili olduğunu fark ettim çok uykusuz kaldığımda iştah gidiyor. bide emziriyorum çok kötü oluyo gerçekten ya seni çok iyi anlıyorum :KK35:

Bende de çok sık oluyor.
Zaten çok zayıfım... Bir hafta iştahım iyi olsa bir hafta bu şekilde oluyorum.
Ama kahvaltıyı çok severim. Hafta sonlarını en çok kahvaltı için seviyorum :)

Halk arasında yürek kalkması denir canım bu işten anlayan biri varsa çevrende ona git. Yoksa biri mideni aşağı doğru ovalasın nette de bulabilirsin. Göbek düşmesi de olabilir bir araştır. Bunları doktorlar kabul etmiyor muhtemelen bişey yok derler. Göbek fıtığı da olabilirsin.

Back