• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yerken sırt ağrısı

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
319
146
53
36
Yemek yediğim de iki gündür yutkunurken sağ tarafım da sırtıma bir ağrı girip çıkıyor geçen hafta daha check-up a girdim temiz çıktı aslında her şey ama neden oldu bilmiyorum böyle rahatsız ediyor baya. Başına gelen var mı

Yemek yediğim de iki gündür yutkunurken sağ tarafım da sırtıma bir ağrı girip çıkıyor geçen hafta daha check-up a girdim temiz çıktı aslında her şey ama neden oldu bilmiyorum böyle rahatsız ediyor baya. Başına gelen var mı
Gastrit olabilir var mı öyle bi şikayetiniz ?

Daha da geçen hafta detaylı Check up yaptırdım hiçbir şey de çıkmamıştı ama bilemiyorum ağrı girdikçe de panik tutuyor

Belki duruş bozukluğundan olabilir çünkü eğilip yiyoruz bazen farkında olmadan.

Belki stres kaynaklıdır stres mideyi çok etkiler ve benim ağrıdığında sırta vurur anksiyete yada panik atak varsa o da yapar

Merhaba benimde aynı şekilde yemek yerken sırtımın sol tarafına ağrı giriyo yemeği yutkunurken oluyo sizin bir gelişme oldu mu acaba?

Back