Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gastrit olabilir var mı öyle bi şikayetiniz ?Yemek yediğim de iki gündür yutkunurken sağ tarafım da sırtıma bir ağrı girip çıkıyor geçen hafta daha check-up a girdim temiz çıktı aslında her şey ama neden oldu bilmiyorum böyle rahatsız ediyor baya. Başına gelen var mı
Yok aslında ama hani sırtta olur mu bilmiyorum ama gaz gibi de vallahi anlayamadım hâlen devam ediyorGastrit olabilir var mı öyle bi şikayetiniz ?
Reflü bile sırta vuruyor ki gastrit özellikle yemek yerken sırtta ağrı yapıyor panik yapmayın daha yeni yapılmış testleriniz üşüttünüz belki olabilirYok aslında ama hani sırtta olur mu bilmiyorum ama gaz gibi de vallahi anlayamadım hâlen devam ediyor
İnanın bu dünyada kendim kadar panik birini tanımıyorum ama o ağrıya odaklandıkça artıyor ve asla geçmiyorDaha da geçen hafta detaylı Check up yaptırdım hiçbir şey de çıkmamıştı ama bilemiyorum ağrı girdikçe de panik tutuyor
Aynen öyle şimdi hep o aklımda ya sanki daha kötüİnanın bu dünyada kendim kadar panik birini tanımıyorum ama o ağrıya odaklandıkça artıyor ve asla geçmiyor
Umarım öyledirBelki duruş bozukluğundan olabilir çünkü eğilip yiyoruz bazen farkında olmadan.
Belki stres kaynaklıdır stres mideyi çok etkiler ve benim ağrıdığında sırta vurur anksiyete yada panik atak varsa o da yaparYemek yediğim de iki gündür yutkunurken sağ tarafım da sırtıma bir ağrı girip çıkıyor geçen hafta daha check-up a girdim temiz çıktı aslında her şey ama neden oldu bilmiyorum böyle rahatsız ediyor baya. Başına gelen var mı
Var ama bugün sürekli oldu iyice canım sıkılmaya başladıBelki stres kaynaklıdır stres mideyi çok etkiler ve benim ağrıdığında sırta vurur anksiyete yada panik atak varsa o da yapar
Benimde ten sonra inanılmaz bir sırt ağrısı oluyorMerhaba benimde aynı şekilde yemek yerken sırtımın sol tarafına ağrı giriyo yemeği yutkunurken oluyo sizin bir gelişme oldu mu acaba?
olmadı benim de sizin ki gibi devam ediyoMerhaba benimde aynı şekilde yemek yerken sırtımın sol tarafına ağrı giriyo yemeği yutkunurken oluyo sizin bir gelişme oldu mu acaba?