Kendimi bildim bileli böyleyim. Yemek yerken boğazımda kalacak diye korkuyorum. Ama her yemeği yerken değil. Uzun çubuk makarna yerken, yaprak sarması yerken(yaprak sarmasının o damarlı kısmı sert sert ağzıma gelince endişeleniypuö. Bir türlü yutamıyorum.) nodle (uzak doğu makarnası, bu da çubuk makarna gibi) sert ve de bir türlü parçalanamayan et yerken. Daha da vardır mutlaka ama aklıma geliypr şimdi. Diğer yemekleri yerken de arada oluyor.
Korkum tam olarak şu; nefes boruma kaçıp öleceğimi düşünüyprum. Aynı şey hap içerken de oluyor. Mesela hap yutamam ben. Adet oldupumda o acıyı çekerim ama yine ağrı kesici içmem. Çünkü bir şeyi uzun uxun çiğnemeden yutamıyorum bu korkumdan dolayı. Benim gibi olan var mı? Ne yapacağım ben? Şu an ekleyeceğin başka bir şey yok. Yardımcı olursanız sevinirim
İyi bayramlar
Korkum tam olarak şu; nefes boruma kaçıp öleceğimi düşünüyprum. Aynı şey hap içerken de oluyor. Mesela hap yutamam ben. Adet oldupumda o acıyı çekerim ama yine ağrı kesici içmem. Çünkü bir şeyi uzun uxun çiğnemeden yutamıyorum bu korkumdan dolayı. Benim gibi olan var mı? Ne yapacağım ben? Şu an ekleyeceğin başka bir şey yok. Yardımcı olursanız sevinirim
İyi bayramlar