- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Papatya129
Şikayette bulunun kesinlikle, yemeklere şap atmak nedir? Askeriye mi orası?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kendinizi ne saniyorsunuz ya? Siz kimsiniz de bana boyle bi uslupla yazabiliyorsunuz?Ne şap atması yahu.Müdürü de personeli de yiyor o yemekten şaplı yemek yerler mi sizin cinsel isteğiniz azalsın diye.Saçma sapan şehir efsanesi bunlar.Öyle kaya tuzlu zeytinyağlı yemek yemek istiyorsanız tutacaksınız kendi evinizi pişirip yiyeceksiniz.Devlet yurdunda prenses konforu olmuyor malum
Prenses konforu kötü üslup olmuyor yalnız. Sakin olun.Siz kendinizi ne saniyorsunuz ya? Siz kimsiniz de bana boyle bi uslupla yazabiliyorsunuz?
İstanbuldaki kiralardan haberiniz olmamali. Ogrenciyim ben maddi durumum da buna yetersiz. Ama yediklerime dikkat etmek zorundayim saglik sorunlarim var diyorum bu ne saygisizlik? Umarim bir gun ciddi bir hastalikla bas etmek zorunda kalmazsiniz. Prenses konforu yasamak agir cunku!
Ne saygısızlığı siz prenses mi sanıyorsunuz kendinizi falan demedim farkındaysanız.Kiralardan haberim elbette var ama kaya tuzlu zeytinyağlı yemegi her gün yemek de bedava değil siz onu karşılayacak bütcedeyseniz ev de tutabilirsiniz diye düşündüm doğal olarak.Buluttan nem kapmayın allahaşkınaSiz kendinizi ne saniyorsunuz ya? Siz kimsiniz de bana boyle bi uslupla yazabiliyorsunuz?
İstanbuldaki kiralardan haberiniz olmamali. Ogrenciyim ben maddi durumum da buna yetersiz. Ama yediklerime dikkat etmek zorundayim saglik sorunlarim var diyorum bu ne saygisizlik? Umarim bir gun ciddi bir hastalikla bas etmek zorunda kalmazsiniz. Prenses konforu yasamak agir cunku!
Siz kendinizi ne saniyorsunuz ya? Siz kimsiniz de bana boyle bi uslupla yazabiliyorsunuz?