• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yemek eziyet oldu

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kizlar ben yurtta kaliyorum
Devlet yurdunda ilk senem
2 senedir burda olan arkadaslarim var
Yemeklerin içine şap atildigini soyledi
Yuzunde tek bir tuylenme yokken simdi kil gibiymis almak zorunda kaliyorum artik dedi
Diger arkadas da adet duzeninin bozuldugunu bir kere 1.5 ay olmadigini soyledi
Saglik sorunlarim geregi oyle cok dikkat ediyorum ki
Hicbir paket gida beyaz un beyaz ekmek şeker yememeye çalışıyorum
Ve ben bu kadar dikkat ederken olan şeye bakın

Sizden ricam fatihte beyazit-cevizlibag taraflarinda gercekten guvenilir, yemekleri marketten aldiklariyla degil kendi zeytinyagi kaya tuzu dogal bahce urunleri ile yapan bir ev yemegi restaurantini nerden bulabilirim bana onerisi olan var mi

Öyle bir restaurant zor bulursun bence hele ki Fatih taraflarında.
Aşçıyla konuşma şansınız varsa sorun ve sağlık sorununuzun olduğunu söyleyin.
Ayrıca devlet yurdunda kalmadım ama zaten yemeklerinin hiç güzel olmadığını arkadaşlarımdan biliyorum.

Kizlar ben yurtta kaliyorum
Devlet yurdunda ilk senem
2 senedir burda olan arkadaslarim var
Yemeklerin içine şap atildigini soyledi
Yuzunde tek bir tuylenme yokken simdi kil gibiymis almak zorunda kaliyorum artik dedi
Diger arkadas da adet duzeninin bozuldugunu bir kere 1.5 ay olmadigini soyledi
Saglik sorunlarim geregi oyle cok dikkat ediyorum ki
Hicbir paket gida beyaz un beyaz ekmek şeker yememeye çalışıyorum
Ve ben bu kadar dikkat ederken olan şeye bakın

Sizden ricam fatihte beyazit-cevizlibag taraflarinda gercekten guvenilir, yemekleri marketten aldiklariyla degil kendi zeytinyagi kaya tuzu dogal bahce urunleri ile yapan bir ev yemegi restaurantini nerden bulabilirim bana onerisi olan var mi
Evet böyle bişey ben de duymuştum. Lisede arkadaşım çok ciddi rahatsızlıklar geçirdi bu nedenle ama kıllanma yapar mı bilmiyorum. restaurant bilmiyorum ama mealbox belki işinizi görebilir. Tabi yine catring ne kadar doğal kullanılır bilmiyorum ama bi araştırabilirsiniz

Yurtlarda sap atildigini dusunmuyorjn bende kaldim 1 yil ama kesinlik oyke bi durumla karsilasmadim adet duzensizligj farkli nedenlerlede olabilir mevsim gecslerinde falan ozelliklede bizim zamanimizdada oyle soylendi ama yok yani delinin biri bi kuyuya tas atmis herkes inanmis

Arkadaşlar bu bir şehir efsanesi
Hiç işleri güçleri yok sizin cinsel isteğiniz azalsın diye şap atacaklar :)
Askeriyedeki askerlerin yemeğine bile atılmıyor (kesin bilgi yayalım)
Kaldı ki devlet yurdu yani bi de şap masrafı mı çıkartıcaklar kendilerine
10 sene önce üniversitedeydim şu şap muhabbeti hala aynıydı

yurt yemeklerinden hergün numune alınıp tahlil yapiliyor. öyle birsey olsa tahlil sonucunda çıkar. şap efsanesi askerde erkekler için söylenir.. hani amiyane tabirle birbirleriyle takılmasınlar diye :// kadınlar için böyle birşey duymadim hiç .

bende yurtta kalıyordum bu yüzden ünw çok kilo almıştım ocak al küçük kendin pişir azda yapsan sana yeter

İyi de sizin istediğiniz şeklinde bırakın lokantayı bizim ev bile değil

Şap atmasalar da yurtta yememeniz lazım o Zaman

Zira benim evime de marketten yağ yoğurt pirinç bulgur giriyor yine pazardan sebze meyve giriyor

O kadar doğal organik beslenmek günümüz şartlarında çok da mümkün değil

Dağda gezen organik tavukların yumurtasını satıyordu Adam bir gittik bahçesine, tavukların önünde balık yemi vardı bırakın buğdayı Mısır'ı sanayi ürünü yem vardı ki burası Cidden dağ başı

Ben zannetmiyorum belki eskiden vardır ama şu an şehir efsanesi gibi geliyor. Arkadaşında hormon bozukluğu vardır. Öyle ev yemeği yapan bir yer bulamazsın ama Rafinera gibi diyet yemekleri, özel sağlıklı yemekler yapan yerler var oradaki paketlerden satın alabilirsiniz yurdun kapısından alırsınız her sabah.

Ne şap atması yahu.Müdürü de personeli de yiyor o yemekten şaplı yemek yerler mi sizin cinsel isteğiniz azalsın diye.Saçma sapan şehir efsanesi bunlar.Öyle kaya tuzlu zeytinyağlı yemek yemek istiyorsanız tutacaksınız kendi evinizi pişirip yiyeceksiniz.Devlet yurdunda prenses konforu olmuyor malum

Kız şehir efsanesi bu söylediğin hatta bizim zamanımızda bile soylenirdi sonuçta asker ocağında değilsin tatlim kız yurdundasin

Bence de şehir efsanesi. Bende yurtta kaldım hiç böyle şeyler olmadı banada, arkadaşlarıma da.
Fazla da pinpiriklenmemek lazım. Sakınan göze çöp batarmış :halay:

Back
X