Bebek Beslenmesi Yemek yeme sorunsali

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

CorFurem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
6
2
32
Arkadaşlar oğlum 11 aylıkken yürümeye başladı ve o zamana kadar yemeğini gayet güzel oturarak yiyordu. Fakat yürümeye başladığından beri oğlum oturarak yemek yemiyor zorlamak istemiyprum ama peşinde tabaklada dolaşmak istemiyorum böyle alışmasın diye. Sizce zamanamı bırakayım?

Peşinde kosmak büyük sıkıntı, aksine soğutur, bırak zorlama yemek saatini kendinizle ayarla koy yemegini canı isterse yesin istemezse bırak siz keyifle yiyin yediğinizi görsün tabağını kaldirmayin, bikac gün aç mı tok mu kayginiz olur anliyorum ama en sonunda duzeninize alışır oturur yediği kadar yer, peşinden koşmak o işe inatlastirir zotlastirir, yok mu dedi bırak her konuda, böyle yaptım üç yaşında oğlum otururuz birlikte yeriz, sonuna kadar yiyor yemegini simdi, acıkınca da söyler koyarım yemek oturur yer kendisi hiç kaşıkla peşinden gitmedim, ne zaman kaşık istedi ek gıdada verdim hiç yedirmekle uğraşmadım, sofrada uğraşmadım bı kaşık mı yedi yesin o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…