Beyaz renk çok güzel modası hiç geçmez fakat düz beyaz düşünsen diyorum hani üzerindeki desenleri olmasa o kıvrımları felan...
ay ben çok beğendim hepsini maşallaahh çok güzellerçok da zarif, şık duruyo hepsiii. nerden buldun bunları
cok guzeller....
ama koltuk takimini da acik lila ve beyaz tonlarinda kullansan cok daha guzel olur bence...
koyu renk duvar rengiyle bogmus gibi...
netten araştırırken buldum:) koltuk takımı kimin hiç bilmiyorum ama yemek ve yatak odası evgör mobilyanın sitesinde. tabi yatak odasında sadece dolap kısmını aldım ve onuda tek kapağını aynalı düşündüm ama yapıldıktan sonra nasıl olur bilmiyorum. teşekkürler
En altta paylaştığınız koltuk takımı renk uyumu çok daha iç açıcı ve şık olmuş , mor takıma göre..
Diğer seçimlerinizide çok beğendim.. Hayırlı olsun..
Yemek takımınızın ve koltuklarınızın hem tarzı hem de rengi benim salonum için aldığım mobilyaların benzeri dilerseniz ''evim evim güzel evim''bölümünde''mobilyalarım'' adlı başlıktan inceleyebilirsiniz.
Mobilyalarım haftaya gelecek inşallah. Şimdi beni mobilyalar gelmeden duvar kağıdı ve boya derdi sardı boya rengi şu andakinin aynısı olacak ama duvar kağıdı konusu muamma netleşene kadar yine bir telaş bende. Bütün dekorasyon işi bitince paylaşacağım. Şimdilik hem size hem bana kolay gele.
tv ünitenizle ilgili bir uyarı yapayım ben size. televizyon ile aynı hizada bulunan ayna veya camlar tv izlerken dikkat dağıtıcı oluyorlar. özellikle yansıma ile parlama yapıyor tv yi göremiyorsunuz. o konuda gerekli düzenleme işinize yarayabilir. kendi evimden dolayı biliyorum.
3lüleri mor yaptığında mor renge boğulmuş olmayacakmısın???
:26: