yemek ve yatak odası tamam peki ya salon takımı?

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
Selam kızlar. İstanbul, Kocaeli ve Sakaryada mobilyacılar çarşısını gezip bitirip sonunda inegöle gitmeyi düşünüyordumki mobilyaları zevkime göre yaptırmaya karar verdim. Yatak odası ve yemek odası beyaz olsun istiyorum modelleri de buldum ama koltuk takımı beğenemiyorum. Aslında mor düşünüyorum ama onuda nişanlıma beğenditemiyorum. Bakın bakalım yatak odama ve yemek odama

Yatak odası;
Eki Görüntüle 155604
Üstteki dolabı beğendim ama aynası yoktu. bunu şu şekilde yaptırabilirim:
Eki Görüntüle 155605
yatak başlığıda resimdeki gibi gri kenarlı ama beyaz deri yada beyaz kadifeli şekilde:
Eki Görüntüle 155606
ve buna uygun komidin ve makyaj masası.

Yemek odası ise;

Eki Görüntüle 155608
şeklinde düşünüyorum. Vitrin yada konsol istemiyorum onun yerine TV ünitesinin kenarındaki kısım aynalı değil camlı olabilir ve bol çekmeceli olup konsolun eksiğini kapatabilir. Bu şekilde ben beğendim koltuklar da mor olsun diyorum ama renkten dolayı nişanlıma beğendiremedim. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bu yemek odasına uygun düşündüğüm koltuk takımı örnekleri ise;

Eki Görüntüle 155609 Eki Görüntüle 155610
yada sırf mor yerine mor ile uyumlu başka renklerde koltukları birleştirmek şunun gibi;
Eki Görüntüle 155611 Eki Görüntüle 155612

FİKİRLERİNİZİ VE VARSA BAŞKA MOBİLYA-KOLTUK TAKIMI ÖRNEKLERİNİZİ BEKLİYORUM?

Son düzenleme:
Beyaz renk çok güzel modası hiç geçmez fakat düz beyaz düşünsen diyorum hani üzerindeki desenleri olmasa o kıvrımları felan...

Beyaz renk çok güzel modası hiç geçmez fakat düz beyaz düşünsen diyorum hani üzerindeki desenleri olmasa o kıvrımları felan...

bu dolap normalde düz beyazdı ztn dediğim gbi o motifleri beğenince diğer dolaptaki motifleri bu dolaba yaptırsak diye düşünmüştüm. Aslında asıl derdim koltuk takımı ama toptanda yeniden gözden geçirebilirz tabi:)

ay ben çok beğendim hepsini maşallaahh çok güzeller çok da zarif, şık duruyo hepsiii. nerden buldun bunları

cok guzeller....

ama koltuk takimini da acik lila ve beyaz tonlarinda kullansan cok daha guzel olur bence...

koyu renk duvar rengiyle bogmus gibi...

ay ben çok beğendim hepsini maşallaahh çok güzeller çok da zarif, şık duruyo hepsiii. nerden buldun bunları

netten araştırırken buldum:) koltuk takımı kimin hiç bilmiyorum ama yemek ve yatak odası evgör mobilyanın sitesinde. tabi yatak odasında sadece dolap kısmını aldım ve onuda tek kapağını aynalı düşündüm ama yapıldıktan sonra nasıl olur bilmiyorum. teşekkürler

cok guzeller....

ama koltuk takimini da acik lila ve beyaz tonlarinda kullansan cok daha guzel olur bence...

koyu renk duvar rengiyle bogmus gibi...

bu benim evim değil zaten fotoğrafı internette buldum. Mobilyalarımı yaptırtacağım bu takım nasıl olur diye fikir almak istedim. Yoksa benim evimin tamamında duvarlar beyaz olur büyük ihtimalle

ben kesinlikle beyaz mobilya düşmanıydım taki senin modelleri görene kadar :)) yinede temizliği, çizilme riskini göze alabilirmiyim bilmiyorum :))
her 2 dolap da güzel bence. dolabı aynalı yaptıramazsan bile bu modele uygun portatif boy ayna yaptırırsın. aynanın kenarlarınıda dolaptaki işleme şeklinde yaptırırsan dadından yenmez

En altta paylaştığınız koltuk takımı renk uyumu çok daha iç açıcı ve şık olmuş , mor takıma göre..

Diğer seçimlerinizide çok beğendim.. Hayırlı olsun..

En altta paylaştığınız koltuk takımı renk uyumu çok daha iç açıcı ve şık olmuş , mor takıma göre..

Diğer seçimlerinizide çok beğendim.. Hayırlı olsun..

Teşekkürler. Yada 3lü koltuklar gri tekliler mor yerine tam tersi; 3lüler mor tekliler gri nasıl olur?

Yemek takımınızın ve koltuklarınızın hem tarzı hem de rengi benim salonum için aldığım mobilyaların benzeri dilerseniz ''evim evim güzel evim''bölümünde''mobilyalarım'' adlı başlıktan inceleyebilirsiniz.

evet gördüm çok güzel. birde evinizdeki yerleştikten sonraki hallerini görürüz inş.

Mobilyalarım haftaya gelecek inşallah. Şimdi beni mobilyalar gelmeden duvar kağıdı ve boya derdi sardı boya rengi şu andakinin aynısı olacak ama duvar kağıdı konusu muamma netleşene kadar yine bir telaş bende. Bütün dekorasyon işi bitince paylaşacağım. Şimdilik hem size hem bana kolay gele.

teşekkürler sağolun. sizin fotoğraf yüklemeniz yakındır benimki ancak haziranda:)

tv ünitenizle ilgili bir uyarı yapayım ben size. televizyon ile aynı hizada bulunan ayna veya camlar tv izlerken dikkat dağıtıcı oluyorlar. özellikle yansıma ile parlama yapıyor tv yi göremiyorsunuz. o konuda gerekli düzenleme işinize yarayabilir. kendi evimden dolayı biliyorum.

uyarı için teşekkürler biraz daha geriden olmalı o halde camlı kısım... sağolun

mobilyaları çok beğendim. ayrıca kenarlarındaki desen de çok güzel bir hava vermiş. ayrıca alttaki gri koltuk takımı çok güzel, mor berjerlerle kombinesi de harika olmuş. sakın fikrini değiştirme ben olsam hiç düşünmeden alırdım. Koltuk takımına bayıldım doğrusu. bu arada mutluluklar dilerim.

3lüleri mor yaptığında mor renge boğulmuş olmayacakmısın???
:26:

3lüler mor ama berjerler gri nasıl olur diye düşünmüştüm. Yani tamamen mor değil berjerlerle renk farklılığı olurmu diye. Ama yinede mor çok fazla olur. Bu haliyle iyi sanırım.

Ayy ne kadannnn mikemmel bir seçim inan hayran kaldım nasılda uyumu yakalamışsın canım çok çok güzel şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…