Selam kızlar. İstanbul, Kocaeli ve Sakaryada mobilyacılar çarşısını gezip bitirip sonunda inegöle gitmeyi düşünüyordumki mobilyaları zevkime göre yaptırmaya karar verdim. Yatak odası ve yemek odası beyaz olsun istiyorum modelleri de buldum ama koltuk takımı beğenemiyorum. Aslında mor düşünüyorum ama onuda nişanlıma beğenditemiyorum. Bakın bakalım yatak odama ve yemek odama
Yatak odası;
Eki Görüntüle 155604
Üstteki dolabı beğendim ama aynası yoktu. bunu şu şekilde yaptırabilirim:
Eki Görüntüle 155605
yatak başlığıda resimdeki gibi gri kenarlı ama beyaz deri yada beyaz kadifeli şekilde:
Eki Görüntüle 155606
ve buna uygun komidin ve makyaj masası.
Yemek odası ise;
Eki Görüntüle 155608
şeklinde düşünüyorum. Vitrin yada konsol istemiyorum onun yerine TV ünitesinin kenarındaki kısım aynalı değil camlı olabilir ve bol çekmeceli olup konsolun eksiğini kapatabilir. Bu şekilde ben beğendim koltuklar da mor olsun diyorum ama renkten dolayı nişanlıma beğendiremedim. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bu yemek odasına uygun düşündüğüm koltuk takımı örnekleri ise;
Eki Görüntüle 155609 Eki Görüntüle 155610
yada sırf mor yerine mor ile uyumlu başka renklerde koltukları birleştirmek şunun gibi;
Eki Görüntüle 155611 Eki Görüntüle 155612
FİKİRLERİNİZİ VE VARSA BAŞKA MOBİLYA-KOLTUK TAKIMI ÖRNEKLERİNİZİ BEKLİYORUM?
Yatak odası;
Eki Görüntüle 155604
Üstteki dolabı beğendim ama aynası yoktu. bunu şu şekilde yaptırabilirim:
Eki Görüntüle 155605
yatak başlığıda resimdeki gibi gri kenarlı ama beyaz deri yada beyaz kadifeli şekilde:
Eki Görüntüle 155606
ve buna uygun komidin ve makyaj masası.
Yemek odası ise;
Eki Görüntüle 155608
şeklinde düşünüyorum. Vitrin yada konsol istemiyorum onun yerine TV ünitesinin kenarındaki kısım aynalı değil camlı olabilir ve bol çekmeceli olup konsolun eksiğini kapatabilir. Bu şekilde ben beğendim koltuklar da mor olsun diyorum ama renkten dolayı nişanlıma beğendiremedim. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bu yemek odasına uygun düşündüğüm koltuk takımı örnekleri ise;
Eki Görüntüle 155609 Eki Görüntüle 155610
yada sırf mor yerine mor ile uyumlu başka renklerde koltukları birleştirmek şunun gibi;
Eki Görüntüle 155611 Eki Görüntüle 155612
FİKİRLERİNİZİ VE VARSA BAŞKA MOBİLYA-KOLTUK TAKIMI ÖRNEKLERİNİZİ BEKLİYORUM?
Son düzenleme: