Mutfak Dekorasyonu yemek ve yatak odam birlikte

zahter

tazedagkekigi.blogspot
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
2.078
31
358
Kocaeli
$yemek.webp

$yemek2.webp

$oda.webp

$oda2.webp

iki ayrı konu başlığı olmasın diye buraya ekledim. nişan tarihimiz belli olmayıp sürünüyor olsada fiyatlara zam gelmeden yemek ve yatak odamızı aldık. ayrıca baza ve yatak dahil bazı parçaları çıkartarak 4750 ye aldık sade ama güzel evimiz olacak inşallah
yalnız bu mobilyaya uygun koltuk renginde kararsızım ayrıca evin duvarları ne renk olacak bilemiyorum :(((
diğer renk seçeneği cevizdi krem eve aydınlık hava verir diye düşündük

bende beğenmiştim bu mobilyayı ama sonradaan kısmetime başka düştü oda krem açık renk herzaman iiidir Tebrik ediyorum..

teşekkürler
evet mağazada aydınlık ferah diye tek beğendiğim renk buydu. ama şimdi bu renkleri nasıl bir koltukla birleştireceğim diye düşünüyorum. yatak odası mor olacak yatak örtülerim filan mor tonlarında. ama salonu günlük oturma odası olarak kullanacağım o yüzden kahve krem gibi açık tonlar olmaz çabuk kirlenir :( ne zor işmiş ya. evlenirken hepimiz birer iç mimarmı oluyoruz nedir :D

zahter canım çok beğendim,çok güzelmiş yatak odanın markası ne acaba?aynen bende senin gibi düşünüyorum yatak odasını salon siyah-kırmızı,gri-mürdüm gibi kombinasyonlarla olabilir ama kafanı karıştırmayayım ben bilmiyorumkismile

canım modelde renkte çok güzel.. tam benim istedigim gibi.. bence salona bu renklerle kahve , siyah , kırmızı gibi renkler gider canım..
bende salonumu malesef kücük oldugu icin evim güllük kullancam.temizlik sorunu olur büyük ihtimal ama yeni çıkan koltuk modelleri var kumaşlarına antilop kumas diyorlardı sanırım..kadifemsi ,silinince kir iz kalmıyor.. sende öyle düşünebilirsin.

yatak odası çok güzel yaaa tam benim istediğim tarzda kıyafet dolabı var :52::52: ay canım güle güle kullan :nazar::nazar:

sağol canım. kısmetse bir iki haftaya evime gelecek. ozaman daha detaylı resmini çekip eklerim.

canım bu range vizon rengi ya da pudra pembesi tavsiye ederim..ben çok güzel örtüler gördüm rapsodide olmadı onlardan alırsın...

açık renkler gayet güzel oluyor mobilyada evi geniş ve aydınlık gösteriyor. güzel günlerde kullanman dileğiyle:34:

Back
X