• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımlarınızı nerden aldınız

aynı fikirdeyim. kendinden kabartmalı şık görünüyor. o takımı ben günlük olarak almayı düşünüyorum hem kahvaltıda kullanırım ayrıca takım almayı düşünmüyorum. belki misafir için daha uygun bişeyle alınabilir :))

ben zaten üstü yaldızlı şekilli bişiler istemiyordum artık tabaklar hep öyle yani para verip pahalısını alıcam desende üstleri desenli şekilli o yüzden resmen benim kurtarıcım oldu açelya takım.ben misafir olarak kullanacağım.gayet şık güzel bir masa örtüsü güzel bir sofrada belli eder zaten kendini.yazık günah bitek tabakla çanakla bitmioki iş bana buzdolabına 2binlira vermek zor gelirken bi tabağa 2bin lira versem ölürüm herhalde:) :37:

valla canım bende o modele bayılmıştım hem uygun hemde çok şık gülle kullan ama sevgilim beğenmedi (bay süslü :D) bende almadım. şimdide schfer ın bir modelini beğendik ortak bakalım uygun bir yer bulursam onu almayı düşünüyorum

saol canım...benim nişanlım da aksine bulsa herşeyi beyaz sade alacak o yüzden o da beğenince aldım hemen ben de sade şeyleri seviyorum bir de yaldızlılar falan ne kadar iyi olursa olsun makinede zarar görme tehlikesi var hiç olmazsa zarar görürmü diye düşünmeyeceğim:)bir de kırk yılda bir annemi babamı kayınvalidemi eşi dostu yemeğe çağıracağım diye çok para vermek istemiyorum.ben bunları da kulanırken zevk duyacağım.allah herkese istediğini almayı nasip etsin diyelim:)

saol canım...benim nişanlım da aksine bulsa herşeyi beyaz sade alacak o yüzden o da beğenince aldım hemen ben de sade şeyleri seviyorum bir de yaldızlılar falan ne kadar iyi olursa olsun makinede zarar görme tehlikesi var hiç olmazsa zarar görürmü diye düşünmeyeceğim:)bir de kırk yılda bir annemi babamı kayınvalidemi eşi dostu yemeğe çağıracağım diye çok para vermek istemiyorum.ben bunları da kulanırken zevk duyacağım.allah herkese istediğini almayı nasip etsin diyelim:)

en doğrusunu yapmışsın hem aldığın takımla bir sürü kombinasyon yapabilirsin istediğin örtüyle, peçeteyle kullan mesela

evet haklısınız ama çok begenince vazgeçemiyorum 2800 verdim istedigim yemek takımı kaşık takımı yemek takımımın bardak seti 24 tane çay ve pasta takımı bunların hepsine bu parayı verdim gayet iyi bence

evet haklısınız ama çok begenince vazgeçemiyorum 2800 verdim istedigim yemek takımı kaşık takımı yemek takımımın bardak seti 24 tane çay ve pasta takımı bunların hepsine bu parayı verdim gayet iyi bence

canım önemli olan içine sinmesi sonuçta her zaman alınmayan şeyler bunlar maddi açıdanda bir sıkıntın yoksa hiç dert değil önemli olan rabbimin güle güle kullanmayı nasip etmesi umarım öylede olur

inşallah hepimize nasip etsin canım önemli olan o tabiki ;)
canım önemli olan içine sinmesi sonuçta her zaman alınmayan şeyler bunlar maddi açıdanda bir sıkıntın yoksa hiç dert değil önemli olan rabbimin güle güle kullanmayı nasip etmesi umarım öylede olur

allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...ben bardak takımını takım olarak almadım herşeyden(rakı,şarap,su bardağı 12şer,6 bira 6 viski) 12 tane aldım çay bardakları tabakları dahil ayrıca 12 tane dondurma tabağı falan da aldım paşabahçeden hepsi 150 tl civarı tuttu.almamış olanlar için fikir olur belki diye yazıyorum yani takımlara 300-400 veremeyecek olanlara.ben biraz restaurant havasını sevdiğim için tabaklarım da bardaklarımı da düz aldım:)

Back