Yemek takımlarınızı nerden aldınız

Aynı şekilde 2.5 sene fiyatının düşmesini bekledim=) zaten o takımı gördükten sonra gözüm başka hiç bir takıma gitmedi.=) İndiriminide yakalayınca daha bir hoş oldu=)

bu gün bu takımı bi arkadaşm için sordm kızlar 1750 dediler kredi kartı tek çekm yada nakitte, gerçekten çok hoştu ama

Aynı şekilde 2.5 sene fiyatının düşmesini bekledim=) zaten o takımı gördükten sonra gözüm başka hiç bir takıma gitmedi.=) İndiriminide yakalayınca daha bir hoş oldu=)

aynen ya bekledim ve başka hiçbir yemek takımına bakmadım aynı şeyleri hissetmişiz güle güle kullanalım : )))

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Mutfak Arac ve Gerecleri" başlığına taşınmıştır. Bilginize

Bernardo'nun ürünleri çok hoşuma gidiyor; fakat kalite olarak nasıldır, desenleri çabuk silinir mi çizilir mi çok pimpirikliyim bu konuda o yüzden güvenemiyorum. Eğer kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Ben aldım ama kullanmadım henüz tabi bernardo kaliteli bi marka silinme gibi bi problem olucagını sanmıyorum o kadar para verdim kafalarına geçirirm herhalde öyle bişey olsa: ) sanmıyorum ama bardaklar için bütün markalar aynı şeyi söylüyor makinaya atmayın diyorlar ..
Bernardo'nun ürünleri çok hoşuma gidiyor; fakat kalite olarak nasıldır, desenleri çabuk silinir mi çizilir mi çok pimpirikliyim bu konuda o yüzden güvenemiyorum. Eğer kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Bugün itibariyle karar verdim muhtemelen akşam gidip alıcam yemek takımlarımı. Hepsini bernardo'dan alıcam.
12 kişilik yemek takımı (paris antique)
12 kişilik bardak takımı yine misafir için (sürahi, meşrubat bardağı, kırmızı şarap bardağı)
12 kişilik günlük yemek takımı (çatal, kaşık, bıçak, bardak, amerikan servis, fincan dahil)
12 kişilik kahvaltı takımı

kampanya var bernardo'da. 12 kişilik yemek takımı alacağım için 400 tl hediye çeki oluyor. bir ürün alana ikincisi %50 indirim oluyor. toplamda hepsi 3.230 TL + 50 TL hediye çekim cebimde kalıyor. Bugün arayıp konuştum bernardo'daki kızla. Hepsi de çok beğendiğim ürünler. Umarım aldığımda memnun kalırım hepsinden..

Güle Güle kullanırsın canım inş : ) hangi bernardodan alıcaksın

bu arada kızlar frenledim kendimi almadım henüz. alırsam avcılar torium olur gerçi; ama ben biraz daha araştırıcam. sanırım o kadar para verdiğim zaman pişman olabilirim. daha uygun daha güzel bir şey bulursam geriye kalan parayla başka açıklarımı kapatırım. off kararsızlıklar öldürcek beni!! artık araştırmaktan beynim sulandı. keşke daha önce başlasaymışım şu çeyiz işlerine :)

kızlar bende paris antiqueyi almak ıstıyorummm1 yıldır. daha ona sıra gelmedı:) Ama eger dedıgınız gıbı 1750 Tl ise kosa kkosa alabılırımmmmm .... Lütfen biri söylesinnnnn cok heycanlandım :)

Kizlar cerve cok ii cok sık seyler var makinayada atiliyor ben ondan aldim tfannyde cok ii tavsiye ederim

aris antique orhan ithalatta 1750 yeride sirkeci cemile mağazasının karşındaymış sağolsun nil benim için sordu

bende paris istiyorum bernardodaki kampanyadan bahsedermisiniz hepsi içinde ne kadara geliyor gidip bakmakta fayda var paris tek başına 2300 gibi birşey çünkü

Kızlarrrr bizim begendigimiz modelin üretimini kaldırmışlar malesef : ( son zamanda ben yetiştim aldım alamayanlar kaçırdı çünkü yurtdışından geliyormuş bu ürünler 4 - 5 bini buluyormuş gelmesi pahalı oldugu için artık yok ..

bi yemek takımına nasıl bu kadar çok para veriyorsunuz yahuu ne kadar fazlaa bana 500-600 bile çok geldii ben kütahya porselenin üstünde hiç bir deseni olmayan bulaşık makinesine girdi soyuldumu döküldümü derdi olmayan açelya modelinden aldım.beyaz şık işimi görür yani:)

valla canım bende o modele bayılmıştım hem uygun hemde çok şık gülle kullan ama sevgilim beğenmedi (bay süslü ) bende almadım. şimdide schfer ın bir modelini beğendik ortak bakalım uygun bir yer bulursam onu almayı düşünüyorum

aynı fikirdeyim. kendinden kabartmalı şık görünüyor. o takımı ben günlük olarak almayı düşünüyorum hem kahvaltıda kullanırım ayrıca takım almayı düşünmüyorum. belki misafir için daha uygun bişeyle alınabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…