Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şekilde 2.5 sene fiyatının düşmesini bekledim=) zaten o takımı gördükten sonra gözüm başka hiç bir takıma gitmedi.=) İndiriminide yakalayınca daha bir hoş oldu=)
Bernardo'nun ürünleri çok hoşuma gidiyor; fakat kalite olarak nasıldır, desenleri çabuk silinir mi çizilir mi çok pimpirikliyim bu konuda o yüzden güvenemiyorum. Eğer kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Bugün itibariyle karar verdim muhtemelen akşam gidip alıcam yemek takımlarımı. Hepsini bernardo'dan alıcam.
12 kişilik yemek takımı (paris antique)
12 kişilik bardak takımı yine misafir için (sürahi, meşrubat bardağı, kırmızı şarap bardağı)
12 kişilik günlük yemek takımı (çatal, kaşık, bıçak, bardak, amerikan servis, fincan dahil)
12 kişilik kahvaltı takımı
kampanya var bernardo'da. 12 kişilik yemek takımı alacağım için 400 tl hediye çeki oluyor. bir ürün alana ikincisi %50 indirim oluyor. toplamda hepsi 3.230 TL + 50 TL hediye çekim cebimde kalıyor. Bugün arayıp konuştum bernardo'daki kızla. Hepsi de çok beğendiğim ürünler. Umarım aldığımda memnun kalırım hepsinden..
Güle Güle kullanırsın canım inş : ) hangi bernardodan alıcaksın
bi yemek takımına nasıl bu kadar çok para veriyorsunuz yahuu ne kadar fazlaa bana 500-600 bile çok geldii ben kütahya porselenin üstünde hiç bir deseni olmayan bulaşık makinesine girdi soyuldumu döküldümü derdi olmayan açelya modelinden aldım.beyaz şık işimi görür yani:)
bi yemek takımına nasıl bu kadar çok para veriyorsunuz yahuu ne kadar fazlaa bana 500-600 bile çok geldii ben kütahya porselenin üstünde hiç bir deseni olmayan bulaşık makinesine girdi soyuldumu döküldümü derdi olmayan açelya modelinden aldım.beyaz şık işimi görür yani:)