- 25 Ocak 2024
- 10
- 1
- 24
- Konu Sahibi gamzenarcik
Kizlar Güral mimoza Gold takimininin çukur tabağı kırıldı nerden temin edebilirim lütfen yardımci olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha deyince alınmayınca kırılınca üzülüyor insan ki ne zorluklarla aldım manevi değeri büyük kötü yorum yapanlar kafanızda tartın azcikKeşke tüm dertlerimiz bu kadar olsa
Siz de kafanızda tartıp bi Google araması yapabilirdiniz mesela. Ayrıca kötü yorum yok herkes size iyi temennilerde bulunmuş, Allah başka dert vermesin demiş bunda kötü bi yorum göremedim.Ha deyince alınmayınca kırılınca üzülüyor insan ki ne zorluklarla aldım manevi değeri büyük kötü yorum yapanlar kafanızda tartın azcik
Kötü yorum yapan yok ki. Sitede bu bölümü genelde derdi olan insanlar kullanıyor. Gerçi sizinkide size göre dert ama başkasına göre olmayabilir.Allah başka dert vermesm denilmiş ne güzel amin de geçHa deyince alınmayınca kırılınca üzülüyor insan ki ne zorluklarla aldım manevi değeri büyük kötü yorum yapanlar kafanızda tartın azcik
Resmi Maillerine mesaj atabilirsiniz. Belki yardımcı olurlarKizlar Güral mimoza Gold takimininin çukur tabağı kırıldı nerden temin edebilirim lütfen yardımci olursanız sevinirim
Ne yazikki kalabalık aileyiz bulamadım tekliHer seferinde 12 kişiye davet vermiyorsanız eğer, bir eksik tabaktan bir şey olmaz ki, Kütahya dan bakın ya da online sitesinden.
Güral diyor kütahya ile Güral baglantı lı mı?Her seferinde 12 kişiye davet vermiyorsanız eğer, bir eksik tabaktan bir şey olmaz ki, Kütahya dan bakın ya da online sitesinden.
Dikkat çekmek ve hangi etiket kullanılır bilemedim yeniyim sayfada ve evet çok büyük mebla günümüzde ve üzülmemek elde degilEvet haklısınız ama affedin bir derdim var bölümünde böylesine şeker bir konu görünce gülümsemeden edemiyor insan size hak veriyorum sevdiğim ve yeni aldığım bir takımdan bir parça kırılsa ben de üzülürdüm sonuçta artık ucuz meblalar da değil
Kafamda tarttım, yemek takımının ne gibi büyük manevi bir değeri olabilir?Ha deyince alınmayınca kırılınca üzülüyor insan ki ne zorluklarla aldım manevi değeri büyük kötü yorum yapanlar kafanızda tartın azcik
On iki kişiyi birden nasil agirlıyorsun yaNe yazikki kalabalık aileyiz bulamadım tekli
Teşekkürler şimdi yazdım umarım iyi sonuclanirResmi Maillerine mesaj atabilirsiniz. Belki yardımcı olurlar
Firmaya mail atin ya da telefonla arayip sorun. Kutahya porselenin boyle bir uygulamasi var. Eksik parcanizi yapip yolluyorlar ellerinde serinin şablonu oluyormus cunku. Ben yaptirdim oradan biliyorum. Bu firmanin da vardir belki.Ha deyince alınmayınca kırılınca üzülüyor insan ki ne zorluklarla aldım manevi değeri büyük kötü yorum yapanlar kafanızda tartın azcik