• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımında kararsız kaldım

EMiNEveAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
332
5
68
Eskişehir
ben yemek takımı alacağım ama herkes bişe dediği için kararsız kaldım.

eşinle birlikte sürekli tayinden dolayı taşınıp duracaksın karaca alma kırılır filan takımını bozarsın bunun yerine 350tlye herşeyi şık çok güzel biyemek takımı var onu almamı söyleyenlerde var
öğretmen olacaksın arkadaşların filan geldiğinde kullanırsın karaca al diyenlerde var

2011 aralık yada 2012 ocak gibi evleneceğim (tabi daha nişan yok,babamın haberi yok:( ) 5 6 yıl sonra adanaya geri döneceğiz çoğu kişi adanaya döndükten sonra yenilersin takımını , ozaman karaca alırsın diyor

ne alsam kararsız kaldım vallabilmiyorumkismile

canım istersen normal bir sey al bütçeni sarsmasın evlenirken masraflar artar haliyle düğündü çeyizinin tayin yerine götürülmesi falan bunlar hep masraf bence duygusallık yerine mantığı kullan ve normal bir takım al ileride allah güç verdiğinde yenisini yine alabilirsin

haklısın onun yerine başka eksiklerimi alayım. çünkü evlilik fikrine hep uzak olduğumdan hiç çeyiz düzmemiştim. tek bi iğnem bile yokkafamçokkarıştı

canım bizde ikidebir göç ediyoruz..o yüzden bişi almıyorum bende..yani sende alma pahalı bişiler

canım bencede pahalı bısey alma..ya da tek tek alıp sen kendı takımını kur..tabı once arastır hangısı daha ucuza denk gelıo dıye..arkadasların dedıgı gıbı sureklı sehır degıstırceksenız butcenı sarsma..

en burda sorduğum bi takımvar. içinde servis tabağı yemek tabağı pasta tabağı kase fincan takımı tuzluk biberlik yumurtalık bitane tencere ve salata tabağı var. bu böyle 350tl. eğer tek tek alırsam daha pahalıya patlar diye düşünüyorum. ozaman onu takım olarak öyle alayım ben:kedi:

en burda sorduğum bi takımvar. içinde servis tabağı yemek tabağı pasta tabağı kase fincan takımı tuzluk biberlik yumurtalık bitane tencere ve salata tabağı var. bu böyle 350tl. eğer tek tek alırsam daha pahalıya patlar diye düşünüyorum. ozaman onu takım olarak öyle alayım ben:kedi:

evet bu sekilde güzel olur canım. bu arada nereye gelin gidiyorsun :teytey:

350tl diğer takımlarla kıyaslarsan uygunmuş canım..iyi günlerde kullanın inşallah..

Back