• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Yemek takımına bakar mısınız

İlk parça olacaksa benden size tavsiye esas tarzınız nasılsa öyle eşya seçin. Tabak ağır, mobilya, masa örtüsü vs modern hoş olmuyor kullanırken.

Ev eşyaları alırken yanına koydukları o ışıklar, şamdanlar vs göze hoş gelebiliyor. Heves edip hemen almayın derim.
Aldım bile ama dediğim gibi değiştirebilirim. Çok kararsız kaldım :(

Benim tarzıma uyan bi model değil ben daha sade ve modası geçmicek türden ürünleri beğeniyorum ki öylede bi yemek takımı almıştım kendime ama şimdiki aklım olsa asla almazdım Harika servis sunum tabakları var onlardan kendime takım yapar ve onları kullanırdım heleki kahvaltı takımı en büyük pişmanlığım 6 tane sunum taşı aldım çok güzel oluyor misafire :KK73:
Ben hiç dediğiniz gibi güzel model bulamıyorum hep saçma sapan desenler ya da çiçekler var keşke bulsam en sadesi buydu

desen ve renk çok kötü. Form olarak da değişik bi tarz ama ben tercih etmezdim demode ve ağır duruyor
Anladım iğrenç :KK45:

Aldım bile ama dediğim gibi değiştirebilirim. Çok kararsız kaldım :KK43:
Nereden aldınız, nerelere baktınız, bütçeniz nedir bilmiyorum ama çok güzel, modern modeller var. Ben de 3 yıllık evliyim henüz :KK48:

Bu dönemde insan bir heves kendi tarzı dışında eşyalar da alabiliyor. Kendimden biliyorum, misafir için çatal bıçak takımıma aşık olarak aldım diyordum, zaman geçtikçe ya aslında ben daha farklı bir şey istiyordum demeye başladım, tarzım daha hafif, daha ince ve kibar modellerdir normalde ama iş işten geçmişti :KK48:

Nereden aldınız, nerelere baktınız, bütçeniz nedir bilmiyorum ama çok güzel, modern modeller var. Ben de 3 yıllık evliyim henüz :KK48:

Bu dönemde insan bir heves kendi tarzı dışında eşyalar da alabiliyor. Kendimden biliyorum, misafir için çatal bıçak takımıma aşık olarak aldım diyordum, zaman geçtikçe ya aslında ben daha farklı bir şey istiyordum demeye başladım, tarzım daha hafif, daha ince ve kibar modellerdir normalde ama iş işten geçmişti :KK48:
Bernardodan aldım şu yemek takımı dışında herşey çok içime sindi çatal bıçağım su takımım vs hepsi istediğim gibi. Bütçe olarak max 3 bin veririm, 5-6 bin olan yemek takımları açıkçası gereksiz geliyor. Bu yemek takımınıda aslında beğenerek aldım ama dediğim gibi acaba sonradan pişman olur muyum. Bir de modern güzel bir yemek takımı zaten aldım bunu daha özel günlerde kullanırım diye düşünmüştüm. Modası geçer diye düşünmüyorum çünkü üstünde öyle farklı bi desen ya da farklı bir rengi yok gibi. Ay bilemedim ya bu işler zormuş :mad:

Bernardodan aldım şu yemek takımı dışında herşey çok içime sindi çatal bıçağım su takımım vs hepsi istediğim gibi. Bütçe olarak max 3 bin veririm, 5-6 bin olan yemek takımları açıkçası gereksiz geliyor. Bu yemek takımınıda aslında beğenerek aldım ama dediğim gibi acaba sonradan pişman olur muyum. Bir de modern güzel bir yemek takımı zaten aldım bunu daha özel günlerde kullanırım diye düşünmüştüm. Modası geçer diye düşünmüyorum çünkü üstünde öyle farklı bi desen ya da farklı bir rengi yok gibi. Ay bilemedim ya bu işler zormuş :mad:
Dediğim gibi siz beğendiyseniz gerisi önemli değil, pişman olur muyum diye düşünmeyim bence tadını çıkarın bu günlerinizin, geri gelmeyecek :) güzel günlerde, sağlıkla sıhhatle kullanın :)

Dediğim gibi siz beğendiyseniz gerisi önemli değil, pişman olur muyum diye düşünmeyim bence tadını çıkarın bu günlerinizin, geri gelmeyecek :) güzel günlerde, sağlıkla sıhhatle kullanın :)
Tadını çıkartıcam modası geçerse atarım bu kadar abartmamak lazım :halay:Teşekkür ederim ilginiz için :KK15:

Ben emsandan almıştım komple çeyiz setimi orayada baktınız mı
Evet baktım ama hep aynı modeller ve desenler vardı beğenemdim hiç bir şey :(
Canim dikdortgen takimlara bak daha modern duruyo
Kahvaltılıklarımı kare almayı düşünüyorum bunlar farklı olsun demiştim, yuvarlak istiyorum ama bunlar kötü galiba

Evet baktım ama hep aynı modeller ve desenler vardı beğenemdim hiç bir şey :KK43:

Kahvaltılıklarımı kare almayı düşünüyorum bunlar farklı olsun demiştim, yuvarlak istiyorum ama bunlar kötü galiba
Yuvrlk istysan bence guzel yanlarini pembede alblrsin ben uc set aldim birini acmdm actklrmi iptal ettim renkli tek parca tabaklra dondum spor guzel

Back
X