Yemek Takımı

avakadolucay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
9
4
26
Merhaba çeyizimde 6 kişilik bir takım var, 12 kişilik daha şık bir takım almayı ve 6 kişilik bir takım almayı düşünüyorum ancak ikinci 6 kişilik takıma daha gerek var mı bilemedim yardımcı olur musunuz?

Merhaba çeyizimde 6 kişilik bir takım var, 12 kişilik daha şık bir takım almayı ve 6 kişilik bir takım almayı düşünüyorum ancak ikinci 6 kişilik takıma daha gerek var mı bilemedim yardımcı olur musunuz?
Ben 12 kişilik günlük 12 kişilik misafirlik almıştım. Lazım olursa yine alırım demistim ama hala yetiyor . Bnce 6 kişilik daha alın . Bide bulaşık oluyor makina günlük çalışmazsa 2 kişiye 6 kişilik takım yetmez

Kahvaltı için de sormussunjz Benim çeyizimde en lazım olmayan şey misafir için aldıgım kahvaltı takımı . 4 yıl oldu 1 kez bile kullanmadım lazım oldugunda günlük kahvaltılık takım kullanıyorum. Kahvaltı yapmayı seviyorsanız özenli masa seviyorsanız alın . cam kahvaltılık kapaklı saklama kapları oluyor her gün doldur boşalt yapmsmsk için onları da terxih edebilir siniz

Kahvaltı takımı almaktan vazgeçtim çünkü takımın içerisindeki düz tabaklar alacağım yemek takımlarında da bulunacak dediğiniz gibi kapaklı cam kaseler alıp günlükte onları kullanırım biri geldiği zaman kullanmak için de porselen tabaklar almayı düşünüyorum.

Öyleyse bir takım daha alayım haklısınız makine dolmaz elde yıkamak da istemiyorum takımları ona göre seçiyorum eşyalar bize hizmet etsin istiyorum biz değil .

Bence alın. Günlük kullanıma da onları kullanıyorum ben. 6lı takımın kaseleri vs hemen kirleniyor makinede oluyor, diğer takımınkine geçiyorum

X