Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bir türlü içime sinen işte budur dediğim yemek takımını bulamadım... Önerilerinizi bekliyorummm
merhaba yeni üyeyim.Konu ilgimi çekti. Bernardo'dan almıştık 2 yıl önce günlük yemek takımlarımızı tabaklarının yanında bardakları ve çatal kaşığı ile birlikte yalnız çatal kaşık kalmadı desem yeridir çok çabuk kırıldı parçalandı resmen,makineye atmasaydınız diyolar hangi birgün atmıcam ki,görüntüsü çok güzeldi ancak malesef hüsran.Bilgilendirmek istedim
Korkmaz'a bak canım yemek takımı işine yeni girmişler ama inan çok güzel.. Ben oradan aldım..ama internette bakınca anlaşılmıyor gidip incelemen gerek..
Canım Jumbo,Karaca ve Bernardo' da çok güzel modeller var düşünebilirsin.
bernardo dan alsam aslında canım çok iyi kampanyaları oluyor ama aslında ben sade bir şey almak istemiyorum,http://www.prouna.com.tr/alt.php?lang=TR&require=products&product=6|8|7 modeli çok beğendim ama ondan da kısa sürede sıkılır mışım gibi geldi, en iyi sade aslında herşeyle gider ama herkeste aynı ymk takımı offf bilemedim ki:s
Canım verdiğin linki inceledimde harika takımlar var ben bu markaya daha önce hiç rastlamamıştım muhteşemmiş gerçekten tabi bu benim fikrim ben bu tarz şeyleri severim.
aa gerçenten mi canım peki linkteki modeli de beğendin mi çok sevindim bak şimdi bi ben seviyorum zannetmiştim:) ben de bu markayı hiç bilmiyordum yine bu forumda buldum. hafta sonu mağazadan gidip yakından görücem inş.
Bu tarz şeyleri seven birçok kişi vardır bence çünkü gerçekten çok güzeller.Bencede gidip birde yakından görmelisin.
merhaba ben annemler yıllardır jumbo kullandığı için jumbodan almaya karar verdim.
capacity jumbo mağazasından bütün çeyizimi aldım... azda olsa indirimde yaptılar. şimdi kullanmaya yeni başladım. 2 günde bir misafirlerim var. her sofrayı hazırladığımda herkes bayılıyor... benimde soframa içim gidiyor....
uygun olsun istedim en iyisi olsun istedim... kesemi biraz aştı ama uzun yıllar kullanacağım için gözüm görmüyor...