• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek takımı teslimatı acil yardım !!!!!

oooYaGMuRooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
397
3
116
selam arkadaşlar, şimdiden görüşleriniz için teşekkürler :)

pazartesi günü bernardo dan yemek takımı ve çatal bıçak takımı almıştım.. aynı günde burada size göstermiştim ..

şimdi ben şurada kararsız kaldım.. çeyizlik olduğu için istersem aldıklarımı 5-6 ay sonra dahi teslim edebileceklerini, depoda ürünlerin bekleyebileceğini söylediler.. böylece 2 yıl garantili yemek takımımın garantisi geç başlayabilirmiş.. bu bir avantaj tabi.. zaten güya çatal-bıçak takımlarında 25 yıl garanti veriyolarmış o sorun değil de..

benim aklıma takılan internetteki bernardo nun ürün teslimatı ile ilgili gecikmeleri.. ben kısmetse bu sonbahara evlenmeyi planlıyorum.. yazın istesem yemek takımımda bir gecikme ya da bir aksilik yaşanırsa sinir olurum.. ürünler ellerinde varmış.. alıp eve şimdiden koysam mı.. anneme göre getir eve diyor.. mağazalara güven olmazmış:10:

eve getir koy cnm ben aldm valla duruo köşede içim rahat:))
uyanır uyanmaz dolabımın üstündeki çeyizcklerimi görüorm güne i başlıorm o derece:d

aklımda kalcağına, yanımda kalsın derim.birde ürün gelmeden önce mutlaka gidin hepsini tek tek kontrol edin, ben kızıma günlük yemek takımı aldım ordan, inanırmısın canım beş altı ayrı koli açtırmıştım hep desenleri sorunluydu.Sen kendin güzelce incele bak, hayırlı olsun,güle güle kullan

Canım ben kendimden örnek veriimm
evimiz çok küçük
ama ben görgüsüz bir yıldır ne aldıysam eve getirtttirdim ki nişanlıyım gözümün önünde dursunlar diye pişman oldum
aksilik oluyo uzuyo felan evin kalabalıgı hayatı zehir ediyo ve degiştirme ihtimalide ortadan kalkıyo bence eve getirttirme

eve getir koy cnm ben aldm valla duruo köşede içim rahat:))
uyanır uyanmaz dolabımın üstündeki çeyizcklerimi görüorm güne i başlıorm o derece:d

aynen aynen bu harika birşeymiş bugünlerde yeni keşfeden biri olarak :))

bencede eşşeğini sağlam kazığa bağla sen :D sonra aradık depoda bulamadık oydu buydu olmasın ;)

aklımda kalcağına, yanımda kalsın derim.birde ürün gelmeden önce mutlaka gidin hepsini tek tek kontrol edin, ben kızıma günlük yemek takımı aldım ordan, inanırmısın canım beş altı ayrı koli açtırmıştım hep desenleri sorunluydu.Sen kendin güzelce incele bak, hayırlı olsun,güle güle kullan

:( bende şimdi tek tek baksammı yaa bu yorumları gördükçe Bernardo takımlarıma
ben en iyisi Cumartesi teek tek bakayım inş. geri yerleştrmede sorun yaşamam :(((

çok teşekkürler cevaplar için :) genel görüş doğrultusunda bugün bernardoya gittim, 3 iş günü içinde getireceklerini söylediler.. cumartesi aramayı düşünüyorum.. önce mağazada incelicem, sonra eve getirsinler.. evde tekrar bakarım :18:

yorumları okuduktan sonra iyice psikopat oldum galiba :37:

Eve konabilecek bir şey sonuçta beyaz eşya mı bu mağazada tutacaklarmış bunu da ilk kez duydum .Güvenme bence al evinde dursun gözünün önünde bir köşede kafan rahat olsun.

bugün mağazadan aradılar, ürünleriniz geldi gelip bakabilirsiniz dediler..

bende müstakbel eş adayımla ! gittim, başladık ürünleri incelemeye, kaselerden başladım.. ama benim modelde tam ortada bir şal deseni var ve çoğunda desen sola kaymış gibi , o da baktı ve farketti.. bazılarının kenarında da tam parlak metalik bölümünde bazı izler vardı.. sonra erkek arkadaşım .. koliyi pek hırpalanmış buldu ve kolinin üstünde başka bir kadının ismi yazıyodu..

satıcı adamla görüştük, desen kayması olabilir sizin aldığınız takımda el işçiliği var dedi.. falan filan.. ben acele istedim diye başka birinin depoda bekleyen ürününü bana getirmişler..

içimize sinmedi adam da nisan sonu yeni parti gelecek o seriden veririz size dedi..

bende tamam dedim, içimde pek rahat etmedi ama ..

canını sıkma değiştir ve yenilerine de tek tek bak . Bende bernardoyu çok beğeniyorum ama o kadar kötü yorumlar okudum ki .. Paris Antique yemek takımını almak istiyorum ama güvenemiyorum bide sürekli fiyatı artıyo .. yemek takımı modelinin ismi neydi acaba ?

paris antique aldım bende :) nedense onu gördükten sonra başka hiçbiri içime sinmedi.. 2500 fiyatı, 400 tl de hediye çeki var, 2100 e geliyor işte..

aslında öyle büyük sorunlar yoktu yemek takımında sanki o ortadaki desen tam ortalanmamış gibi geldi bazı kaselerde.. yani çok incelersen illaki bir sürü hata bulursun :)

bakalım şimdilik beklemedeyim..

bende onu gördükten sonra hiçbişey beğenemiyorum :) mağazada çok güzel bi suplayla sofra hazırlamışlardı mükemmeldi :) hayırlı olsun güle güle kullan..

Back
X